Центри для дошкільнят Москви



Центри для дошкільнят :

Всього найменувань: 251, Переглядів: 99626
Еврика
Москва , 4-а Тверська-Ямська вулиця, 4

тел. +7 (903) 564-11-90
Актуально на 01.01.2018

Билингвальная Школа Раннього Розвитку MILC – прекрасне місце для розвитку Вашої дитини і вивчення іноземної мови! Ми надаємо чудову турботу під час перебування в установі та сприяємо не тільки передачу знань, але і виховання в дитині кращих особистісних якостей, необхідних йому в дорослому житті. Комплексні заняття проводяться для різних вікових груп: 1-3 років, 2-4 років, 3-5 років 5-7 років. У школі раннього розвитку займаються з дітьми педагоги з Росії, Англії і США, тому діти мають можливість спілкування на двох мовах і засвоєнню англійської мови в невимушеній формі. Якщо надати дитині шанс постійної взаємодії з носіями англійської мови, то він освоїть іноземна мова паралельно з рідною мовою.

Крім білінгвальних інтегрованих комплексних занять Школа MILC проводить англійські групи для дітей від 3 до 14 років, курси на розвиток певних здібностей та талантів (творчих, спортивних, танцювальних навичок). Також Школа організовує групу подовженого дня для учнів початкової школи. Розклад занять уточнюйте на сайті.

Развивашки, танці, англійська, Ізо-ліплення, школа батьків, консультації психогенетика.

У дитячому клубі "Джерело розвитку" малюки від 1 року до 7 років займаються за авторською методикою раннього розвитку і підготовки до школи, яку розробила засновниця клубу Галина Чернова. Програма складається з декількох вікових блоків:"Развивайка" (1-2 роки), "Познавайка" (2-3 роки), "Обучайка" (3-4 роки), "Играйка" (4-5 років), "Научиська" (5-6 років), "Покажика" (6-7 років).

При складанні програми були використані розробки Льва Виготського, Надії Жукової і Марії Монтессорі. Кожне заняття включає в себе 12-25 ігрових завдань. Тривалість занять - 45 хвилин. Заняття проходять двічі на тиждень за адресою: вул. Лужники д. 24. стор 10.

Крім того, в клубі "Джерело розвитку" можна займатися капоейрою, і акторською майстерністю або працювати у творчій студії.

Розвиваючі заняття з дітьми від 1 року до 14 років.
Студії дитячого клубу: Ранній розвиток, Підготовка до школи, Дизайн, З, Танці, Театр, Дитячий Фітнес, Музично-ритмічні заняття, Англійська, Шахи, Гітара, Фортепіано, Синтезатор, Логопед, Психолог, Дефектолог та ін. Проведення свят і днів народжень.
Акції клубу: 2 пробних заняття з вартості 1, щоб отримати знижку, необхідно заповнити форму на сайті: dkladushki.ru

Дитячі, нейропсихологи, логопеди та педагоги з розвитку проводять розвиваючі заняття з дітьми віком від 8 місяців і з дітьми з особливостями розвитку від 2 років. Заняття проводяться на базі систем Монтессорі, Желєзнова та ін.
Сімейні та перинатальні психологи проводять в нашому центрі тренінги та консультації з батьками.
Чекаємо На Вас!

Мережа дитячих клубів «Пампа Грін» знайома своїми барвистими інтер‘єрами і незабутніми святами.
Один клуб розташовується в самому центрі Москви на Мясницькій вулиці, 13, інший - в ТЦ «Dream House» на Рубльово-Успенському шосе.
У клубі можна не тільки весело відзначити дитяче свято, будь то день народження, шкільний випускний або новий рік, але і з інтересом і користю провести час, познайомитися з новими друзями. При клубі працюють розвиваючі групи для дітей – «Острова Розвитку» - творчі майстерні живопису, дизайну, музики та акторської майстерності, вивчення іноземних мов з їх носіями, студії раннього розвитку і підготовки до школи, танці, східні єдиноборства і йога. В клубі проводять консультації та індивідуальні заняття висококваліфіковані дитячі та сімейні психологи і логопеди. Відвідувати «Острова Розвитку» діти можуть починаючи з 6 місяців і до 16 років: до кожної дитини досвідчені педагоги та психологи знайдуть індивідуальний підхід.

 

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

... 

26

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024