Пломбіратори Москви



Пломбіратори :

Всього найменувань: 77, Переглядів: 13160

Наша компанія Control Engineering є найбільшим постачальником систем опломбування, контролю доступу та опечатування. Основою нашого успіху є постійне підвищення якості сервісу і продукції, саме на це ми робимо ставку, плануючи власний розвиток, підвищення престижності і прибутковості.
Ми надаємо наступні послуги з інтеграції систем контролю та управління доступом, що передбачає проектування, розробку, системи, її тестування і інтеграція, технічна підтримка, розвиток і вдосконалення, а також навчання персоналу.

Ось вже більше десяти років «Penal-Plomba.ru» - є найбільшим постачальником пристроїв для опечатування та опломбування автотранспорту, вантажів, приміщень, обладнання і т. д.. За роки роботи нас оцінили тисячі комерційних і некомерційних організацій не тільки на території Росії, але і за її межами.

Компанія Гравировщик входить в групу компаній "Надійні пломби" є виробником і постачальником різних опечатывающих пристроїв і матеріалів. Виконує роботи пов‘язані з гравіюванням металевих виробів, гарантійних наклейок, роторних пломб та іншої продукції, що використовується для маркування і збереження різних об‘єктів.

Продаж
Запірно-пломбувальних пристроїв
Пластикових пломб
Стяжних ременів
Пневмооболочек
Сейф-пакетів

Світ
Москва , вулиця Полімерна, 10бс5

тел. +7 (495) 730-40-91
Актуально на 01.01.2018
Пломба Xxi століття
Москва , Гольяновская вулиця, 3Ак3

тел. +7 (499) 741-12-53
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024