Перевезення негабаритних вантажів Москви



Перевезення негабаритних вантажів :

Всього найменувань: 201, Переглядів: 36125

Доставка вантажів для вашого бізнесу по Москві і московській області з ціною від 1490 руб. за точку.
Наші автомобілі вміщують 4 куб. м. вантажів, масою не більше 1 тонни. Це ідеальний формат, що дозволяє безперешкодно в‘їжджати в центр Москви т робити доставку швидкою і зручною. Одна машина може об‘їхати до 12 точок на день.

Доставка вантажів від 1 кг по Росії, Казахстану і в Республіку Білорусь, проектна логістика, доставка для інтернет-магазинів, автоперевезення

ВендПеревозка - замовлення перевезень вендінгових апаратів, снекових, кавових автоматів, банкоматів, сейфів. Також до нас звертаються при переїздах, перевезення меблів.

Компанія ТОВ «ЗТА-ТРАНС» здійснює доставку вантажів по Росії з використанням різних видів транспорту вантажопідйомністю до 120 тонн. Ми надаємо всі види супутніх послуг – страхування, такелажні роботи, складське зберігання, надання будівельної спецтехніки в оренду.
Незалежно від типу вантажу, маршруту прямування, кожен клієнт важливий для нас. При підборі транспорту та умов перевезення фахівці ТОВ «ЗТА-ТРАНС» пропонують кращі рішення, опрацьовують схему проходження, виробляють підготовку вантажу перед відправленням, надають послуги страхування і складського розміщення.

Доставка вантажів в Норильськ.
В мережі в результаті пошуку виводиться величезна кількість сайтів з пропозиціями: «контейнерні перевезення в Норильськ» або «вантажоперевезення в Норильськ». На практиці набереться всього лише десяток підприємств які реально здатні самостійно організувати перевезення в Норильськ і його міста супутники: Кайеркан, Оганер, Талнах. А ще менше ключових транспортних компаній працюють з усіма морськими портами перевалки в комплексі (Мурманськ, Архангельськ, Красноярськ, Дудинка). Транспортна компанія «ИНЕНС» є якраз одним з таких підприємств. Наше підприємство надає повний комплекс послуг з логістики та експедирування вантажів з подальшою видачею вантажів Клієнту в місті Норильськ і в порту Дудинка. У Норільський Промисловий Район немає ні залізниці, ні автомобільної траси. Всі вантажі з Красноярська відправляються в літній період з річкового порту Красноярськ по річці Єнісей. По Північному Морському Шляху (СМП) здійснюються цілорічні відправлення вантажів з морського порту Мурманськ і Архангельськ. Виняток становить період з середини травня до середини червня, під час паводку.

Компанія «СтройГруз-М» має власний автопарк і пропонує вантажоперевезення по Москві, Московській області та регіонах Росії.

ТОВ «ТДС-Негабарит» займається вантажоперевезеннями габаритного і негабаритного вантажу Санкт-Петербурга, Ленінградської області і по Росії.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024