Сміттєзбиральні служби, дезінфекція, асенізаторські послуги Москви



Сміттєзбиральні служби, дезінфекція, асенізаторські послуги :

Всього найменувань: 396, Переглядів: 133764

Пропонуємо послуги з вивезення сміття контейнерами 8 - 27 м3 в Москві і Московській області. Вивіз будівельного сміття, ТПВ, КГМ. Обслуговування приватних осіб і підприємств. Працюємо без вихідних.

Сфера діяльності компанії – це вивіз сміття, побутового, будівельного, промислового. Весь комплекс послуг виконується із застосуванням сучасної спецтехніки та обладнання. Розміри контейнерів встановлених на машинах варіюються від 5 до 40 кубічних метрів. Компанія працює цілодобово, надаючи послуги в зручний для замовника час. Графік робіт складається виходячи з інтересів і побажань замовника.

Наша компанія є свідомим помічником у підтримці порядку і чистоти на вулицях міста Москви і Московської області. Ми керуємося принципами екологічної безпеки навколишнього середовища, законами Російської Федерації і міста Москви.

1. Вивезення меблів і сміття з квартири під ключ у Москві
2. Подача машини для вивозу сміття
3. Вивезти сміття з квартири
4. Вивіз сміття з квартир захаращених

Компанія займається вивезенням сміття по Москві і МО контейнерами 8, 20 ,27 м3.
Використовується спецтехніка: Маз з портальним навантажувачем і Камаз мультиліфт.
Вивозимо великогабаритний (КГМ), будівельний і ремонтний сміття, ТПВ (тверді побутові відходи). Додатково можна замовити послуги бригади вантажників.

Екоград, ТОВ
Москва , вул. Цегляна, 43, с. 6

тел. +7 (929) 531-12-88
Актуально на 01.01.2018

ТОВ "Екоград" здійснює цілодобове екологічне обслуговування в Московській області. Основні напрямки діяльності компанії: цілодобовий вивезення, сортування і утилізація відходів (ТПВ, будівельне сміття, сміття від зламу і розбирання будівель, КГМ, вторсировина, порубкові залишки, прибирання та вивезення снігу з навантаженням).
Клієнти компанії - приватні і державні підприємства. Ми підтримуємо високий рівень професіоналізму своїх співробітників, який забезпечує оперативне обслуговування будь-якого об‘єкта.

ТОВ Екологія 24 надає послуги з вивозу сміття та утилізації відходів в Москві і області,
включаючи інженерне обслуговування підприємств. Співпрацюємо з торговими та виробничими підприємствами,
обслуговуємо території представників малого і середнього бізнесу в різних галузях промисловості.
Організуємо процес екологічного супроводу в комплексі:
від вивозу та утилізації відходів усіх класів небезпеки до інженерних послуг і розробці природоохоронної документації.

Вивіз сміття в Москві від компанії Еко-Москва. Ціна на вивезення будівельного, побутового сміття, а так само вивезення та прибирання снігу.

Компанія займається вивезенням сміття контейнерами 8 м3, 20 м3, 27 м3. Без посередників, цілодобово! Використовуються сміттєвози: Маз, Камаз.
Здійснюється утилізація наступних видів сміття: великогабаритного (КГМ), будівельного сміття після ремонту, твердого побутового сміття (ТПВ). Є можливість залучити бригаду вантажників для виносу і навантаження відходів.

Компанія займається послугами з вивезення та утилізації побутового, будівельного, промислового сміття, ТПВ.

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

40

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024