Москітні сітки Москви



Москітні сітки :

Всього найменувань: 99, Переглядів: 23432

Москітні сітки в Москві і Московській області!
Виготовлення та встановлення сіток за вашими індивідуальними розмірами. Є у нас і сітка Антикошка і Антипыльца! Зробимо будь-яку сітку за один день. Замір і консультація майстра Безкоштовно в будь-який зручний для вас час щодня!!! Замовлення просимо робити по телефону. Спасибі! Чекаємо ваших замовлень! Шановні клієнти, хочемо вам повідомити, що ми працюємо без передоплати! Оплата проводиться тільки після повного монтажу всіх замовлених вами сіток. Ми даємо гарантію на всі роботи 2 роки! Час летить, але у нас, як і раніше, низькі ціни та висока якість! Телефонуйте і замовляйте!

Москітні сітки в Москві недорого. Виготовлення сіток з різноманітним полотном: стандарт, антимошка, антикошка, антипыль і антипыльца.
Компанія "Москітні сітки 97" пропонує комплексну послугу, в яку входить: виїзд майстра по Москві, завмер, виготовлення сітки і монтаж.
За бажанням, виготовити сітки можна за розмірами від клієнта.

Наша компанія вже давно зарекомендувала себе на ринку ремонтних послуг як сумлінного і якісного виконавця. Виробляємо будь-який вид ремонту пластикових вікон, встановлюємо москитні сітки і ручки з замком, міняємо розбиті склопакети і ущільнювальну гуму.

Антикот
Москва , Варшавське ш., 125

тел. +7 (926) 351-64-80
Актуально на 01.01.2018

1

... 

3

4

5

6

7

8

... 

10

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024