Магазини кухонь Москви



Магазини кухонь :

Всього найменувань: 410, Переглядів: 62776
Logikform
Москва , просп. 60-річчя Жовтня, 12

тел. +7 (499) 126-45-10
Актуально на 01.01.2018

«МебБелЛюкс» - меблева фабрика, яка виготовляє на власному виробництві кухні та шафи.
Основний вид діяльності компанії - виготовлення якісної кухонних меблів за прийнятними цінами та індивідуальним розмірам замовника.
У каталозі інтернет магазину ви зможете купити в Москві і Московській області будь кухонний гарнітур, який ми зможемо виготовити навіть за вашим індивідуальним проектом.
Термін виготовлення кухні залежить від складності та особливостей замовлення середній термін виготовлення становить від 10-15 днів. Служба сервісу невід‘ємна частина. Доставка здійснюється власною службою доставки. При необхідності наші фахівці проведуть якісну зборку і монтаж. Продукція нашої фабрики продається також і в далекі регіони нашої країни.
Отримати безкоштовну інформацію можна на сайті компанії «МебБелЛюкс» або за контактними телефонами. Телефонуйте раді будемо вам допомогти.

Реалізація кухонних меблів білоруської фабрики ПОКЛИК, за індивідуальними замовленнями. Матеріали фасадів кухонних меблів - масив, шпон, пластик, акрил, мдф.

Кухонні гарнітури на замовлення будь-якої складності за демократичними цінами. Широкий вибір матеріалів і комплектуючих.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024