Комп‘ютерний ремонт і послуги Москви



Комп‘ютерний ремонт і послуги :

Всього найменувань: 3049, Переглядів: 151093
100 Послуг
Москва , Тушинському вулиця, 11

тел. +7 (962) 960-10-72
Актуально на 01.01.2018

Компанія здійснює швидкий, недорогий і якісний ремонт ноутбуків та комп‘ютерів а також техніки Apple і смартфонів, а також налаштування комп‘ютерів, установка всіх сімейств Windows і програмного забезпечення!

Швидка комп‘ютерна допомога з виїздом на дім. Виконаємо ремонт, апгрейд, заміну вузлів, видалимо віруси, встановимо операційну систему Windows або Mac, програми, драйвера, налаштуємо Wi-Fi. Даємо розширену гарантію на виконані роботи.

Вам потрібні послуги комп‘ютерної допомоги? Компанія «ZBS Comp» надає повний комплекс послуг. Ми відновимо працездатність вашої техніки в мінімальні терміни.
ВИ РОБИТЕ ЗАМОВЛЕННЯ
Ви залишаєте заявку на виїзд майстра в зручний для вас час. Заявку можна оформити за тел. +7 968 654-54-57 або за допомогою форми онлайн-замовлення.
2
БЕЗКОШТОВНА ДІАГНОСТИКА
Приїхав до вас майстер проводить первинну діагностику для визначення несправності і вартості робіт. Передає вам прайс-лист на послуги.
3
ПРОВЕДЕННЯ РОБІТ
По закінченні виконання всіх робіт майстер залишає вам договір і бланк суворої звітності БСО-1. На підставі цих документів ви можете звернутися до нас, в разі виникнення гарантійного випадку .

іт аутсорсинг, абонентське обслуговування комп‘ютерів, серверів, it аутсорсинг, іт інфраструктури

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024