Комп‘ютерна системна інтеграція Москви



Комп‘ютерна системна інтеграція :

Всього найменувань: 357, Переглядів: 22806

Багатофункціональні віртуальні офіси. Оренда серверів. Інтернет-магазини.

ДЕЛАЙТ 2000 - провідний російський системний інтегратор в області проектування та комплексного оснащення об‘єктів аудіо-візуальними і суміжними системами.
- Компанія заснована в 1995 році
- Понад 1100 реалізованих комплексних проектів
- 130 фахівців у штаті

ДЕЛАЙТ 2000 спеціалізується на середніх і великих проектах по оснащенню промислових і адміністративних об‘єктів, офісів державних і комерційних компаній, бізнес-центрів, навчальних закладів, медичних установ.
Наша компанія працює з адміністративними і промисловими об‘єктами (офісами комерційних і державних структур, бізнес-центрами, навчальними та медичними закладами). Спеціалізація системного інтегратора ДЕЛАЙТ 2000 – створення проектів по обладнанню даних комплексів суміжними і аудіовізуальними системами.

Системна інтеграція, реалізована в компанії ДЕЛАЙТ 2000, включає в себе розробку проектів індивідуальних системних рішень щодо оснащення високотехнологічним обладнанням комплексів в межах однієї будівлі або розподілених мереж в різних районах, містах і регіонах.

Компанія ДЕЛАЙТ 2000 пропонує повний комплекс послуг з проектування інтегрованих інформаційних систем, постачання обладнання, монтажу, налагодження та експлуатаційного супроводу.

Проекти ДЕЛАЙТ 2000 у сфері інтеграції аудіо-візуальних систем і технологій неодноразово визнані кращими проектами на території EMEA (Європа, близький Схід, Азія) престижним міжнародним конкурсом InAVation Awards (Амстердам) і російським конкурсом ProIntegration Awards.

Власне проектне бюро, висококласні фахівці і багаторічний досвід проектування і оснащення різних об‘єктів говорять про якість, з яким системний інтегратор ДЕЛАЙТ 2000 виконує складні комплексні проекти системної інтеграції на високому професійному рівні.

Наші фахівці допоможуть вам у вирішенні проблем, пов‘язаних з автоматизацією і оптимізацією бізнес-процесів. Ми пропонуємо широкий спектр послуг:

- Хмарні рішення для бізнесу (хмарне зберігання даних, хмарна 1С.)
- Інтеграція з ДВС ЖКГ
- Безкоштовний ІТ аудит підприємства або компанії
- Організація робочих місць (планові та позапланові)
- Організація безпеки ІТ інфраструктури підприємство
- Планування розвиток ІТ інфраструктури
- Постачання програмних продуктів
- Розробка веб-додатків

Оренда серверного обладнання.
Розміщення телекомунікаційного обладнання та серверів в приміщеннях зв‘язку.
Технічний аутсорсинг для юридичних осіб.

Akalita
Москва , Рязанський просп., 24

тел. +7 (495) 926-26-85
Актуально на 01.01.2018
Avaya Scopia
Москва , вул. Бакунинская, 84

тел. +7 (495) 789-91-51
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

36

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024