Хімчистки, пральні Москви



Хімчистки, пральні :

Всього найменувань: 1071, Переглядів: 157159

«Аванта Клінінг» пропонує професійне прибирання квартир, котеджів, офісів, і сьогодні вже обслуговує тисячі квадратних метрів житлових і комерційних площ.

«Аванта Клінінг» пропонує професійне прибирання квартир, котеджів, офісів, і сьогодні вже обслуговує тисячі квадратних метрів житлових і комерційних площ.

Європейська хімчистка "Жасмин" - це якість і сервіс в обслуговуванні Вас і Ваших речей! Швидко і максимально зручно!

Хімчистка «МаксиКлин послуги з чищення одягу і послуги пральні.
Чищення текстильних виробів, чистка виробів зі шкіри, замші і хутра, чищення спецодягу, чистка килимів, чистка подушок, м‘якої іграшки, прання білизни, сорочок.
Виїзне обслуговування.

Клінінг сервіс – якісна і професійна прибирання території котеджів, офісів, квартир, службових приміщень. Хімчистка килимів вдома і з вивезенням

Група компаній "Нобель Ойл" — незалежний нафтогазовий холдинг, що спеціалізується на розвідці і видобутку нафти в Тимано-Печорської нафтогазоносної провінції і багатих вуглеводнями територіях Ханти-Мансійського автономного округу.

хімчистка меблів, диванів, крісел, килимів, килимового покриття, прибирання приміщень (офісів, торгових центрів, бізнес-центрів, автосалонів, магазинів, ресторанів), прибирання прилеглих територій, вивіз сміття, прибирання снігу, миття фасадів будівель, вітрин, вікон, поставка миючих та гігієнічних засобів для організацій, державних установ, торгових і промислових підприємств р. Москви і Московської області.

Карзари
Москва , Молдавська вулиця, 4, маг. Пятерочка

тел. +7 (965) 232-56-56
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024