Елітні меблі Москви



Елітні меблі :

Всього найменувань: 131, Переглядів: 25698

Створити неповторну атмосферу затишку і комфорту свого будинку Ви можете, відвідавши наш інтернет магазин дизайнерської меблів Decozy.ru . Свої зусилля ми спрямували на щоденну допомогу людям задовольняти їх потреби у стильних предметів для облаштування житла.
Наші фахівці регулярно відвідують професійні форуми, що дозволяє краще орієнтуватися в актуальних тенденціях і знаходити нові європейські бренди.
Меблі – це життєво важливий елемент, реально виражає Ваш внутрішній світ і індивідуальність. Ви успішна, ділова людина, багато часу присвячуєте роботі – солідні і респектабельні дизайнерські крісла допоможуть Вам розслабитися в спокійній домашній обстановці.
У нас в наявності є більше 30000 одиниць товарів, від різноманітної якісної меблів до завершальних штрихів декору, таких як: картини, подушки, банкетки, панно - серед них знайдуться ті, які оригінально впишуться в інтер‘єр Вашої квартири.
Наша адреса: 143900, Москва, Городний проїзд 20
Телефон: 8 800 511 31 49
Сайт: https://decozy.ru/
https://www.facebook.com/Decozy.ru/
https://www.instagram.com/decozy/
e-mail: sales@decozy.ru

Дерев‘яні меблі має низку переваг: вона нешкідлива для здоров‘я, вона має великий термін служби, а зовнішній вигляд робить інтер‘єр затишним і теплим. Магазин Меблі.Директ пропонує дійсно меблі з масиву сосни, зроблену з екологічно чистих матеріалів. Дитячі, прихожі, меблі для дачі та інші меблі з масиву сосни від Білоруських виробників. Стильні колекції, які здатні прикрасити інтер‘єр в стилі Кантрі, Прованс, Поп-Арт і не тільки. Замовляйте затишну меблі на сайті Mebel.Direct!

Інтернет - магазин меблів з дерева «Меблі Мовляв» - успішна компанія в сфері реалізації меблів з натурального дерева від виробника, що пропонує найактуальніші і сучасні рішення. Представлений асортимент дозволяє придбати меблі для вітальні, спальні, кухні або їдальні, а так само дитячої кімнати.

Компанія «Меблі Мовляв» - надійний постачальник на ринку меблів і масиву в Московській, Володимирській і Нижегородської областях. Пропоновані вироби відрізняються:
екологічністю;
високою естетикою;
довговічність;
практичністю;
використанням масиву сосни, бука, берези, а також дуба;
різноманітністю дизайнерських рішень.

Магазин Елітних меблів з Європи та Америки пропонує продукцію відомих Європейських фабрик зі складу в Москві на замовлення на самих вигідних умовах.

Art Wood
Москва , Нахімовський просп., 24, стор 4, Павільйон 22

тел. +7 (495) 720-84-06
Актуально на 01.01.2018

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

14

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024