Оренда будівельної техніки Москви



Оренда будівельної техніки :

Всього найменувань: 971, Переглядів: 67171

Компанія з оренди будівельної техніки зокрема оренда баштових кранів Potain,Liebherr,Terex Comedil. У нас найвигідніша оренда вантажопідйомної техніки і іншого важкого обладнання.

Компанія "СпецВоз" готова надати Вам величезний спектр послуг. Бездоганна репутація з 2010 року!

Компанія «СпецПартнер» надає послуги оренди спецтехніки в Москві і Московській області, а також по всій Росії будівельним організаціям і приватним особам. Звернувшись в нашу компанію за послугами з оренди спецтехніки для копання траншей, ям і котлованів, планування грунту та благоустрою територій, вивезення снігу та будівельного сміття, копання під фундамент, водопровід, каналізацію, прокладки газу або кабелю, а також виконання вантажно-розвантажувальних робіт, монтажу конструкцій і монтажу ЗБВ — ви можете бути впевнені, що замовлені вами роботи будуть виконані швидко, якісно, надійно, з обов‘язковим дотриманням усіх стандартів і норм. Нашими постійними партнерами є великі компанії: Окей, Газпром, Ростелеком, РЖД, Траснафта, Лукойл, Роснефть, Лукойл, Мостремстрой. У нашій команді працюють виключно професіонали з профільною освітою.

8 800 250-20-10
сайт: specpartner.moscow

ТОВ «СВК» займається наданням в оренду спецтехніки JCB.

Компанія пропонує широкий асортимент різної спеціальної техніки, призначеної для виконання будь-яких будівельних завдань. Наш автопарк - це великий вибір екскаваторів, бульдозерів, автовишок, автокранів та іншої спеціалізованої техніки, яку Ви можете орендувати, звернувшись у фірму.

Автопідйом
Москва , вул. Чертановская, 48

тел. +7 (495) 381-83-51
Актуально на 01.01.2018

1

... 

91

92

93

94

95

96

... 

98

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024