Сантехніка Мінська



Сантехніка :

Всього найменувань: 113, Переглядів: 123522

Інтернет-магазин сантехніки Santop.shop.by. Великий вибір кухонних мийок і змішувачів, рушникосушок, унітазів, умивальників, ванн, інсталяцій для підвісної сантехніки, та багато іншого.

Компанія ЧТУП «Керамоград» спеціалізується на продажу керамічної плитки. На сьогоднішній день ми співпрацюємо з найбільш перевіреними заводами Іспанії, Росії, Польщі, Китаю, Італії, Туреччини та Білорусії пропонуючи керамічну плитку, керамограніт, мозаїку.
Також наша компанія більш 10 років є успішним творцем стильних і модних інтер‘єрів. Ми постійно стежимо за сучасними світовими тенденціями в області дизайну і інтер‘єру, і завжди можемо запропонувати вам нові, сміливі ідеї для дому і офісу.

Ревізійні сантехнічні люки під плитку, ревізійні люки під фарбування, підлогові люки. Доставка по Мінську і РБ.

Меган – інтернет-магазин сантехніки. Продаж сантехніки і сантехнічного обладнання з доставкою по Мінську і всій Білорусі. Готівковий і безготівковий розрахунок. Широкий асортимент сантехніки вітчизняного і зарубіжного виробництва:
- унітази підлогові і підвісні;
- душові кабіни та гідромасажні кабіни;
- ванни акрилові, чавунні, сталеві;
- умивальники;
- біде, пісуари;
- інсталяції для підвісних унітазів;
- меблі для ванної кімнати (тумби під умивальники, шафи, дзеркала);
- змішувачі;
- душові панелі і стійки;
- рушникосушки;
- труби і фітинги.

Також в магазині представлений великий вибір інших товарів:
- садові меблі (гойдалки, шезлонги, меблі з ротанга);
- електронні системи безпеки;
- насоси;
- котли.

По Мінську доставка здійснюється з понеділка по суботу з 9.00 до 23.00. Доставка по Білорусі 7 днів на тиждень.

Сантехніка в Мінську.

Салон "Laufen" пропонує широкий вибір сантехнічних виробів відомих європейських виробників в Мінську (ванни, джакузі, душові кабіни, унітази, біде і ін). Також в салоні можна підібрати меблі, аксесуари і варіанти освітлення для ванної.
У салоні сантехніки "Laufen" Ви завжди знайдете функціональну і при цьому якісну і стильну продукцію, а різноманітність представлених європейських брендів задовольнить навіть найвимогливішого покупця.
Ми пропонуємо сантехніку наступних провідних європейських виробників: Duravit, HSK, ARBI, Laufen, Hansgrohe, Teuco, Jacuzzi, Grohe, Geberit, а також інші відомі бренди.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

12

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024