Рекламні агентства Мінська



Рекламні агентства :

Всього найменувань: 438, Переглядів: 122309

Luxury Media Group унікальна компанія, що спеціалізується на маркетингових і консалтингових послугах для Premium, Luxury і Ultra Luxury брендів. А так само випускає власний друкований медіа проект, глянсовий бізнес журнал MMG "Minsk Moscow Guide".

Компанія «Беладверт» здійснює послуги по рекламі і просуванню білоруських компаній в мережі Інтернет. Кваліфіковані фахівці завжди готові проконсультувати замовника з будь-яких питань. Власний портал з високою відвідуваністю дозволяє підприємству скоротити витрати на рекламу, а значить зробити кінцеву ціну прийнятною для будь-якого бізнесу, будь то приватне підприємство або акціонерне товариство.

Наша компанія реалізовує флеш-накопичувачі у корпоративному стилі оптом мінімальне замовлення 20 штук. Крім usb-накопичувачів Promostar.by Вам нададуть ряд послуг з їх оформлення. Крім стандартних моделей ви можете замовити, а ми виконати, індивідуальний дизайн, який забезпечить унікальність пристрою. Для більш оригінального виконання використовуються різні типи нанесення. Для металевих поверхонь USB ми пропонуємо лазерне гравіювання і об‘ємне нанесення, а також виконаємо повнокольоровий друк на пластику, металі, PVC, дереві. Стильно і багато виглядає тиснення на шкіряних корпусах і з шкірзамінника. При замовленні індивідуального дизайну всі моменти і терміни обумовлюються. Наші співробітники зможуть порадити найкращий варіант обробки у разі труднощі вибору.

ДИЗАЙН
(розробка фірмового стилю,створення логотипу,торгової марки...)
ПОЛІГРАФІЯ
(візитні картки, листівки, буклети,плакати, календарі...)
ЗОВНІШНЯ РЕКЛАМА
(вивіски, світлові короби, об‘ємні букви, таблички, стенди... )
ОФОРМЛЕННЯ ВІТРИН
ОФОРМЛЕННЯ ТРАНСПОРТУ
СУВЕНІРИ
ПАКЕТИ (паперові, ПВД, ПНД)
Промоодягу

Наша компанія протягом кількох років успішно займається виготовленням зовнішньої реклами (інформаційні стенди, вивіски, таблички, експозиційно-виставкових модулі з використанням системи "tris"). Наявність виробництва і висококваліфікованих з художньою освітою працівників дозволяє виконувати роботи якісно і в строк.

Медиаленд - реклама в Мінську і за межами столиці Республіки Білорусь, і далі, і далі. Займаємося якісно рекламною справою - все для наших клієнтів: дизайн, поліграфія, фірмовий стиль, каталог, календар, розміщення реклами, сувенірна продукція, аудіоролик, друк, білборди. розміщення в метро, брошура, листівка, виставковий стенд, неймінг, копірайтинг і тд, і пр

Просування товарів і послуг ...
Мінськ, вул. Якубовського, 34, оф. 32

тел. +375 (29) 854-96-94
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024