Меблі Мінська



Меблі :

Всього найменувань: 868, Переглядів: 363840

Компанія Лайман займається виробництвом і продажем
ТОРГОВОГО ОБЛАДНАННЯ для МАГАЗИНІВ різного профілю!
Зовнішньою РЕКЛАМОЮ будь-якої складності!
ОСВІТЛЕННЯ для магазинів, салонів, Торгових центрів!
Виробляємо сучасну і високоякісні меблі для ОФІСУ, яка задовольнить навіть найвимогливіших клієнтів.
Ми пропонуємо безліч варіантів ексклюзивного дизайну, а так само систему «швидкий магазин», індивідуальний проект в 3D, професійну установку торгового обладнання.
Стійки, стелажі, вітрини, прилавки, зона ресепшн, Єврошоп-профіль, економпанелі, дуже популярні останнім часом модульні системи, а також до аркасів з труб , тримачі , підставки , вішала підлогові , кронштейни , дзеркала і манекени всіх видів – все це Ви можете знайти в каталозі нашої компанії.
Ви платите тільки за реально виконану роботу, а виїзд дизайнера та всі консультації за проектом здійснюються безкоштовно!

Офісні меблі під замовлення

Мебельплюс пропонує саме виготовлення меблів на замовлення, і вже один цей факт свідчить на користь того, що меблі для вашого офісу буде найкращим чином підходити всім вашим запитам.

Компанія Mismebel.by пропонує Вам широкий вибір сучасної меблів від польських, білоруських і російських виробників
Вся меблі виготовляються з високоякісних матеріалів: скла, дерева, пластику, сталь: забарвлена і хромована.

Компанія створює меблі для спалень, кухонь, дитячих кімнат та офісів. Ексклюзивні дизайнерські рішення та найширший вибір моделей дають можливість оформити інтер‘єр в найрізноманітніших стилях.
Наш дизайнер приїде до Вас додому із зразками використовуваних матеріалів і створить 3D-проект меблів на ноутбуці під Вашим керівництвом. На виробництві використовується саме передове обладнання і працюють кваліфіковані кадри. Власне виробництво гарантує виконання замовлення в найкоротші терміни.
Можлива оплата, як готівкою, так і за безготівковим розрахунком, ми надаємо свою власну розстрочку, можливе оформлення розстрочення та кредиту через Трастбанк.

Великий магазин товарів для дому та офісу, меблі для дому, товари для дітей, техніка і багато інші товари з доставкою по РБ.

Продаж і виробництво офісних крісел і стільців. Ремонт офісних крісел. Продаж комплектуючих.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

87

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024