Консалтинг Мінська



Консалтинг :

Всього найменувань: 476, Переглядів: 168958

РУП «Мінський обласне агентство з державної реєстрації та земельного кадастру». Державної реєстрації нерухомості в Мінській області - основна сфера діяльності підприємства. Висококваліфіковані фахівці, які працюють на підприємстві, прийдуть на допомогу при виборі кращого рішення ваших проблем, які пов‘язані з реєстрацією нерухомості.
Крім того, підприємство надає наступні послуги: геодезичні роботи, землевпорядні роботи, топографічна зйомка, оцінка майна, виконавча зйомка, розробка проектів земельних ділянок і т. д.
Наш пріоритет — зробити роботу максимально прозорою, а також створити всі умови для заявників. Ми хочемо, щоб кожен наш клієнт був задоволений зробленою роботою і кінцевим результатом, виступаючим нашим спільним успіхом!

Сфера діяльності компанії ЗАТ «Центр Транспортної Оцінки» - це оцінка майна, а саме:
• Оцінка транспорту;
• Оцінка нерухомості;
• Визначення розміру шкоди після ДТП;
• Оцінка обладнання;
• Переоцінка;
• Бізнес планування.
Компанія була організована 1 листопада 2010 року, з часткою державної власності у статутному фонді понад 50%. У зв‘язку з цим фахівці ЗАТ «Центр Транспортної Оцінки» мають право на оцінку вартості державного майна для здійснення операцій з державою по всій території Республіки Білорусь.
Наша компанія постійно проводить аукціони з продажу майна. Пропозиції з продажу об‘єктів нерухомості ви зможете знайти на нашому сайті http://ctocenka.by/ .

4Technologies
Мінськ, вул. Мележа, 5/1

тел. +375 (29) 364-65-32
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

48

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024