Інтернет-магазини Мінська



Інтернет-магазини :

Всього найменувань: 1742, Переглядів: 252936

Оригінальна техніка Apple в інтернет-магазині iphone-belarus.by. Повний каталог гаджетів і аксесуарів Apple за низькими цінами.
Всі моделі в наявності. Більше 1000 найменувань аксесуарів. Повна комплектація, оригінальна заводська упаковка. Більше 7 років успішної роботи, сотні задоволених клієнтів. Працюємо без вихідних. Безкоштовна доставка по Мінську. Офіційна гарантія 1 рік на всі товари. Також гарантійний та післягарантійний сервіс. Знижки постійним клієнтам.

Ощасливте ваших дітей при допомоги нашого магазину. Великий асортимент дитячих товарів для підростаючих дітей. В каталозі батути, велосипеди різних забарвлень і брендів, різні розміри басейнів. Заходьте і дивіться всю запропоновану продукцію.

Kotelbel.by представляє якісні, довговічні і в той же час економічні електричні, газові та твердопаливні котли, а також потужні водонагрівальні системи. Як офіційний дилер і дистриб‘ютор котельного обладнання за рахунок прямих поставок ми пропонуємо нашим клієнтам гарантована якість за доступними цінами.

Інтернет магазин дитячих товарів www.kravatka.by
АКЦІЯ - купи ліжечко, комод, ліжечко і матрац та отримай знижку 5%, ліжечко, комод і матрац та отримай знижку - 3%,ліжечко і матрац і отримай знижку 2%. Поспішай купити!
У нас:
Знижки до 5%;
Гарантія 100%;
Безкоштовна доставка по Мінську;
Підйом на поверх.

В інтернет-магазині Kupit-MEDVEDya.BY Ви знайдете великий вибір плюшевих ведмедів: панди, ведмедики Тедді, плюшеві ведмедики розміром від середніх (80-150 см) до великих (до 250 см). Пропонуємо доставку по Мінську від 30 хвилин, по всій Білорусі протягом 1-4 днів. Гарантуємо високу якість і низькі ціни.
У нашому магазині діють знижки до 40%. Плюшевий ведмідь стане відмінним ефектним подарунком для близької людини. Вся продукція сертифікована. Всі плюшеві ведмедики, представлені в нашому каталозі, зроблені з екологічно чистих матеріалів і абсолютно безпечні для здоров‘я. Оформляйте замовлення на сайті kupit-medvedya.by. Ми працюємо цілодобово і без вихідних.

Інтернет-магазин спеціалізується на продажі телевізорів, комп‘ютерів, ноутбуків, планшетів і комплектуючих, ремонт та обслуговування, готівковий і безготівковий розрахунок, продаж в кредит, безкоштовна доставка.

Прокат і продаж всіх видів мікронавушників в Мінську. Унікальні статті, опис різних видів мікронавушників (капсульних, магнітних мікронавушник, електронних годин), інструкції по експлуатації і поради по використанню пристроїв.

До переваг придбання чоловічих і жіночих, спортивних і повсякденних кросівок у інтернет магазині «NIKE-ADIDAS.by» можна віднести:
- широкий асортимент спортивного і звичайного взуття самих іменитих світових брендів «Adidas», «New Balance» і «Nike»;
- цілодобово працює у режимі онлайн служба менеджерів і консультантів;
- широкий вибір способів оплати, включаючи розрахунок банківською карткою «MasterCard», «VISA» або «Maestro» з повною або частковою оплатою вартості товару;
- наявність в службі доставки власних терміналів, через які можна оплатити покупку, а також можливість онлайн розрахунку через систему електронних платежів «ВЕБ ПЕЙ»;
- міжнародна доставка придбаних кросівок з використання «DHL» - пошти.

Якщо ви задалися питанням, де купити якісне сантехнічне обладнання у Мінську за доступною ціною, поспішаємо порадувати – півсправи зроблено! Компанія Plumber пропонує клієнтам тільки перевірені товари на вигідних умовах. Каталог можна переглянути на сайті в розділі «Продукція». Нагадуємо: для покупців діють знижки і накопичувальна система бонусів. Детальніше про акційних пропозиціях дізнавайтеся за вказаними на сайті телефонами або в формі зворотнього зв‘язку (розділ «Контакти»). Безкоштовна доставка кур‘єрською службою від 100 руб.

Риболовно-туристичний інтернет магазин. Товари для риболовлі і туризму. Доставка по Мінську і всій Білорусі.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024