Електроніка Мінська



Електроніка :

Всього найменувань: 180, Переглядів: 93524

Інтернет магазин Gepard.by безперечно, займає лідируючі позиції в сфері інтернет-продажів, завдяки висококласному сервісу, професіоналізму своїх співробітників і якісної продукції. Основне завдання – створення максимально комфортних умов для клієнтів в придбанні товарів.
Своєчасна доставка, низька ціна, наявність товару на складі, зручний сервіс при виборі та купівлі – ось, що ми ставимо на перше місце!
Якщо якість, ефективність роботи, зручність, чесність, професіоналізм – це те, що Ви шукаєте, то в інтернет-магазині Gepard.by Ви оціните всі ці якості в повній мірі.

Магазин займається продажем і сервісним обслуговуванням оригинальнойтехники Apple в білорусі. Всі лінійка продукції Apple представлена на сайті: iphone-belarus, так і в шоу-румі Mobil World - Мобільний Світ в ТЦ «Нова Європа». У Нас ви знайдете всі моделі iphone, iPad, Mac, широкий вибір Apple Watch, а також великий вибір аксесуарів високо якості для всіх Ваших гаджетів. Вигідні ціни, готівковий розрахунок. При купівлі 30% знижка на всі аксесуари. Безкоштовна доставка по Мінську і по всій Білорусі. Професійне післягарантійне обслуговування та гарантія на всю продукцію 1 рік. У нас кращий сервіс в Білорусі.

Продаж комп‘ютерів, комплектуючих, ноутбуків, телевізорів в Мінську, готівковий і безготівковий розрахунок. Кредит по телефону. Доставка та гарантії.

Інтернет-магазин Техно побутової техніки та електроніки, холодильники Атлант і телевізори, газові плити, пральні машини і багато іншого. Безкоштовна доставка в містах Білорусі, оформлення кредиту і розстрочки прямо на сайті!

ТОВ "Битрэйд" – компанія, що спеціалізується на оптовій і роздрібній продажі комплектуючих, периферійного і мережного обладнання, витратних матеріалів і комп‘ютерних аксесуарів, сервісне обслуговування комп‘ютерного обладнання, заправлення і відновлення картриджів. Вже багато років наша компанія розташовується за адресою вул. Інтернаціональна, 16-5А, це центр міста, недалеко від станцій метро Жовтнева та Немига. Приходьте до нас в офіс або телефонуйте. Наші менеджери підберуть цікавлять вас товари, допоможуть вирішити питання по сервісному обслуговуванню і ремонту принтерів, забезпечать оперативну заправку картриджів.

Продаж швейного обладнання ( швейні машини, оверлоки, коверлок, розпошивальні машини, промислові швейні машини для будинку і виробництва), швейна фурнітура та супутні товари.

Компанія ТОВ «ЭЛЕКТРОСТРОЙМАТЕРИАЛЫ» пропонує широкий асортимент електротехнічних товарів. На нашому сайті Ви можете знайти великий вибір кабельно-провідникової продукції, низьковольтного обладнання, освітлювальної техніки та багато іншого. Ми надаємо сертифіковану продукцію високої якості і маємо великий досвід роботи у сфері продажів, тому надамо допомогу у виборі необхідного товару.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

18

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024