Двері та дверні блоки Мінська



Двері та дверні блоки :

Всього найменувань: 636, Переглядів: 168526
Евромонтажпроект
Мінськ, Софії Ковалевської пер., 54

тел. +375 (17) 228-68-96
Актуально на 01.01.2018

В каталозі продукції ви знайдете і зможете купити міжкімнатні двері, скляні двері, металеві двері в Мінську від економічних моделей до ексклюзивних, а так само двері з масиву цінних порід дерева. Також якісна фурнітура для дверей завершить оформлення. Постійне розширення асортименту, величезна кількість квітів, моделей і конструкцій. Міжкімнатні двері поставляються фабриками «Profil Doors», «Vivo Porte», «Принцип», «Свобода», «Кавказький ліс» та іншими, а купити металеві двері ви можете, вибравши в каталозі колекцію фабрики «Сталева лінія».

Здійснюємо продаж елітних сталевих дверей Gerda в Білорусі. Польська компанія Gerda займається виробництвом дверей вже більше 30 років і реалізує продукцію не тільки в Польщі і країнах Євросоюзу, але і в США, РФ і Білорусі.
Gerda – це бездоганна якість, привабливий дизайн, а також високий рівень безпеки та захисту. У нашому каталозі представлений широкий вибір дверей преміум класу різного призначення та дизайну, в тому числі:

- Внутрішні двері вхідні сталеві (з панелями і без).
- Двері зовнішні вхідні металеві преміум-класу.
- Двері зовнішні вхідні сталеві з панелями.

Ми пропонуємо придбати продукцію компанії Gerda в Мінську та Бресті. Гарантуємо високу якість продукції, вигідні ціни та високий рівень обслуговування.

Ваш затишок - сантехніка та будівельні товари для будинку

Головне в нашій роботі – забезпечення покупців якісною продукцією за адекватними цінами, допомога у виборі товару, відповідальність і старанність.
Ми працюємо не тільки в роздріб, а оптом і, що, напевно, зручно, якщо Ви організація.
Наша компанія міцно зайняла своє місце серед великих продавців дверей Білорусі, і навіть стала першим магазином повного циклу в Республіці, а все тому, що ми до кожного замовлення, незалежно від його вартості, ставимося гранично уважно і контролюємо його на всіх стадіях, до отримання клієнтом.
Ми намагаємося зробити так, щоб кожен замовник йшов від нас, щиро радіючи купівлі, і нам від усієї душі хотілося б знати, що наші двері прикрашають будинки багатьох людей і приносять їм задоволення.
У нас Ви можете купити двері в розстрочку без відсотків та початкового внеску.

Чекаємо Вас за адресою р. Мінськ, вул. Петра Мстиславца д. 24
Телефонуйте:
+375 29 3775141 (Велком)
+375 33 3775141 (МТС)
http://www.dveri-darom.by
Вдалих Вам покупок. І гарного настрою.

Мультибрендовий магазин-салон дверей. Тільки якісні двері від виробників за вигідними цінами. Безкоштовний виклик фахівця по обміру, доставка в межах міста - 0 рублів.

Компанія «Вікна Двері» пропонує вікна ПВХ, дерев‘яні вікна, вхідні металеві двері, міжкімнатні двері і дверну фурнітуру. Ми пропонуємо як вітчизняні товари, так і імпортну продукцію. Продукція відомих торгових марок, яку Ви можете подивитися та придбати в наших магазинах, відповідає найсуворішим стандартам якості та безпеки. Також ми здійснюємо доставку товарів по всій Білорусі.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

64

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024