Автотехпомощь Мінська



Автотехпомощь :

Всього найменувань: 89, Переглядів: 85455


Евакуатор ІВЕКО Делі 35-12 вантажопідйомністю до трьох тонн, довжина платформи п‘ять метрів,сорок сантиметрів, ширина два метри десять сантиметрів,электролебедка з тяговим зусиллям до шести тонн. Автодопомога, евакуація пошкоджених авто: мінівенів, джипів,мікроавтобусів до трьох тонн, прикурювання авто,

Аварійна допомога розтину замків,ремонт і заміна механізмів і пересекречивание під ключ.Відновлення втрачених ключів у тому числі з чіпом.Відключення сигналізації.При аварійному відкритті прикурка автомобіля безкоштовно.

Якщо Вашому автомобілю потрібен ремонт генератора, стартера або діагностика бензинового двигуна, звертайтеся в компанію "Димэйл Авто" і ми виконаємо всі необхідні діагностичні і ремонтні роботи! Ми професіонали в чищенні бензинових форсунков, чищення інжектора і в чому іншому. Знаходимося в Мінську на вулиці Тростенецкая.

Фахівці компанії vskritiezamkov.by оперативно відреагують на Ваш виклик і нададуть необхідну Вам допомогу по розкриттю дверних замків, розкриття автомобілів, розкриття сейфів в Мінську і мінській області.

Евакуатор цілодобово автомобілів і спецтехніки. Готівковий і безготівковий розрахунок. Квитанція на відшкодування послуг евакуатора. Страховка на вантаж. Знижки. Евакуатор Мінськ-Москва-Пітер.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024