Оренда, прокат Мінська



Оренда, прокат :

Всього найменувань: 312, Переглядів: 152202
ОЛРИ груп
Мінськ, вул. Фабриціуса, 9а

тел. +375 (17) 213-34-98
Актуально на 01.01.2018
Власник
Мінськ, вул. Карла Маркса, 42

тел. +375 (29) 306-74-17
Актуально на 01.01.2018

Зупинитися в центрі столиці і при цьому залишитися далеко від міської суєти? Насолодитися теплим прийомом і домашнім затишком? «Занадто добре, щоб бути правдою», - подумаєте Ви. А все тому що ви ще не зупинялися в хостелі «EasyFlat»!

Квартири, хостели, котеджі, садиби на добу в Мінську і Мінському районі. База квартир подобово.

Якщо Вам необхідно зняти квартиру на добу в Мінську, або ви хочете здати квартиру на добу, то інформація на цьому сайті, буде для вас корисною.

Однокімнатна квартира в самому центрі МІНСЬКА в районі Палацу Республіки, Жовтневої площі і Гуму в оренду на добу. Вдале розташування в історичній центральній частині міста в оточенні ресторанів, кафе, магазинів, музеїв. Зручний транспортний повідомлення - метро, стоянка таксі та громадського транспорту. Квартира розташована на 4 поверсі. Ліфт. Прекрасний вигляд з балкона на фонтан. Квартира після ремонту, новий ламінат, підвісні французькі стелі, шафа-купе, склопакети. Зручна двоспальне ліжко, сучасні меблі, WI-FI, гарнітурні кухня.

1-кімнатна квартира на добу, тижні і більш тривалий термін у центрі Мінська.
10 хвилин пішки(5 хвилин на транспорті) до Ж/Д Вокзалу та станції метро "Інститут Культури". Вулиця Жуковського.
У квартирі передбачено всі для відпочинку та проживання: 2-спальне ліжко, м‘які меблі, побутова техніка, ТБ, DVD, WI-FI інтернет.
Швидке заселення, без посередників.
унп191185165

Доброго дня! Зняти квартиру на добу, це може бути найбільш приваблива альтернатива комфортабельним готелям або будинкам готельного типу. По-перше, квартира подобово якщо і поступається описуваним варіантами то лише за ціною, в той час як якість знаходиться на одному, а не рідко і на більш високому рівні. Але одне з важливих переваг, це можливість відчувати спокійну домашню атмосферу при наявності всіх звітних документів. На істину не претендую, але в квартирі знімається на добу або подобово, завжди трохи більш спокійніше живеться, плюс завжди є можливість отримати додатковий бонус. Наприклад при проживанні більше 5 днів діє гнучка система знижок.

Подобова оренда квартир в центрі Мінська. Звітні документи організаціям.

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

... 

32

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024