3D-друк Мінська



3D-друк :

Всього найменувань: 66, Переглядів: 101642

Пам‘ятники з граніту в Мінську. В наявності та під замовлення. Виготовлення гранітних пам‘ятників за індивідуальними ескізами!

Центр розвитку інтелекту "Smartum"
Японська, інноваційна, високоефективна методика розвитку дітей на основі усного рахунку.
Ментальна Арифметика - інноваційна, високоефективна методика розвитку розумових здібностей дітей від 4 до 12 років заснована на системі арифметичних обчислень за допомогою рахунків Соробан (Абакус).
У процесі навчання у дитини починає працювати 2 півкулі мозку одночасно і це унікальна перевага їм залишається на все життя.

Оптавтомаркет, ТОВ
Мінськ, вул. Пономаренко, 35а

тел. 8 (044) 731-01-00
Актуально на 01.01.2018

Офісні перегородки, сантехнічні перегородки, скляні перегородки, алюмінієві двері, торгові перегородки, офісні меблі.

Ми - компанія, основними видами діяльності якої є: повна комплектація об‘єктів "Під ключ" обладнанням, матеріалами, комплектуючими, спец кріпленням для систем вентиляції, кондиціонування повітря, холодильної техніки, каналізації, водопостачання та опалення; оптова та роздрібна торгівля кріпильними і метизными виробами, теплоізоляційними матеріалами і упаковкою; весь спектр послуг по монтажу, ремонту та обслуговування систем кондиціонування, вентиляції, каналізації, водопостачання та опалення.
прямі зв‘язки із заводами-виробниками,постійна наявність на складі понад 10000 найменувань продукції, низькі ціни,гарантія якості та індивідуальний підхід до кожного клієнта, є запорукою нашого успіху.

Компанія «Экофильтр» пропонує широкий ряд рукавних фільтрів з імпульсною продувкою для систем аспірації і пылеуборки, аналогів таких фільтрів, як фільтр ФРІ, ФРИП та ін, а також фільтри з вибровстряхиванием, з успіхом замінюють відповідні рукавні і кишенькові фільтри, наприклад «INFA-MATE» («СовПлим»).

ONLINE ДРУК НА ФУТБОЛКАХ, ТОЛСТОВКАХ, ГУРТКАХ ТА ІНШИХ ТОВАРАХ!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024