Поліклініки Майкопа



Поліклініки :

Всього найменувань: 13, Переглядів: 260766
Поліклініка Клінічного Перинатального Центру ...
Майкоп , 385000, вул. Гагаріна, 4

тел. +7 (8772) 52-23-88
Актуально на 01.01.2018
Поліклініка № 3
Майкоп , 385000, вул. Калініна, 211

тел. +7 (8772) 52-11-16
Актуально на 01.01.2018

В Swiss Dental Clinic лікують тільки з допомогою самих передових технологій
На жаль, люди в наш час все ще бояться відвідувати стоматолога. Це часто пояснюється тим, що багато з них народилися ще до появи сучасних технологій. Але достатньо один раз відвідати Швейцарську стоматологічну клініку на Гагаріна для того, щоб назавжди змінити своє ставлення до стоматологічному лікування.

В клініці працюють високопрофесійні лікарі, які постійно підвищують кваліфікацію і вчаться використовувати наукові та практичні досягнення кращих клінік Німеччини. Звернувшись в ШВЕЙЦАРСЬКУ СТОМАТОЛОГІЧНУ КЛІНІКУ, ви з подивом виявите, що хворобливі відчуття під час лікування зубів – це всього лише застарілий стереотип. Унікальність наших методів знеболювання полягає в тому, що ми застосовуємо анестетики нового покоління і підбираємо їх індивідуально для кожного пацієнта з урахуванням його фізіологічних особливостей – віку, стану здоров‘я, чутливості до болю, а також психологічного бар‘єру. Безпосередньо для лікування, ми використовуємо тільки сертифіковані матеріали і висококласне обладнання.
Особливо хочу відзначити, що в нашому центрі використовується тільки найпередовіша унікальна апаратура. Цифрове обладнання німецької фірми Sirona – ортопантомограф і радіовізіограф – дозволяють отримувати точні панорамні знімки при діагностиці. Ультрасучасні комп‘ютерні 3D-технології дають можливість планувати лікування і моделювати кінцевий результат при тяжких клінічних випадках захворювань зубів, практично повністю виключаючи ймовірність виникнення будь-яких ускладнень. При цьому діагностика за допомогою 3D-технологій значно економить час пацієнта і спеціаліста.

Пацієнти можуть звернутися до нас з будь-якою проблемою або побажанням, оскільки в ШВЕЙЦАРСЬКІЙ СТОМАТОЛОГІЧНІЙ КЛІНІЦІ на Гагаріна виявляються всі види стоматологічних послуг, починаючи з простого лікування карієсу і закінчуючи імплантацією, протезуванням та художньої реставрацією. Крім того, ми дотримуємося позиції, що елітна стоматологія повинна бути доступна всім пацієнтів, тому намагаємося дотримуватися певної цінової політики.

Ми даємо беззастережну гарантію на результат нашої роботи і гармонійно поєднуємо неперевершена якість лікування з сприятливої психологічної обстановкою, щоб кожен пацієнт зміг отримати гарну здорову посмішку і впевненість у собі!

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024