Виробництво обладнання, запчастин Магадана



Виробництво обладнання, запчастин :

Всього найменувань: 17, Переглядів: 232484
Северовостоктехмонтаж ТОВ ...
Магадан , 685030, вул. Кільцева, 15

тел. +7 (41322) 5-75-49
Актуально на 01.01.2018

Діяльність компанії Inventrade на ринку проектування і впровадження комплексних систем освітлення бере свій початок у 2009 році. Безліч реалізованих проектів різного ступеня складності, і ретельна робота з постачальниками світлотехнічної продукції, дозволяє компанії пропонувати своїм клієнтам по-справжньому інноваційні рішення в області світлодіодного освітлення з оптимальним співвідношенням ціни і якості.
Багаторічний досвід проектування і впровадження світлодіодних систем сформував єдиний підхід до реалізації проектів:
спільна з замовником робота з формування техніко-економічного завдання на проектування систем, що включає ретельне дослідження майбутнього об‘єкта освітлення;
розробка техніко-економічного пропозиції на основі поєднання трьох факторів — нормативних вимог, ціни і ступеня комфорту користувача системою освітлення;
ескізне і робоче проектування з поетапним затвердженням замовником;
монтаж, запуск і технічне обслуговування системи освітлення, включаючи гарантійний сервісний етапи.
Багаторічний досвід роботи сформував грамотну інженерну команду, а прямі договори з вітчизняними та закордонними постачальниками світлотехнічної продукції дають можливість пропонувати конкурентні ціни та високі стандарти якості.

Інтернет-магазин меблів, м‘яких модулів, ігрових майданчиків, інформаційних стендів, фізкультурного обладнання. Умови оплати і доставки. Можливість самовивозу. Фотогалерея об‘єктів.

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024