Лікарні, шпиталі, диспансери Липецька



Лікарні, шпиталі, диспансери :

Всього найменувань: 91, Переглядів: 326371
Дитяча міська лікарня № 1 ...
Липецьк , 398059, вул. Нєдєліна, 9

тел. +7 (4742) 22-13-42
Актуально на 01.01.2018
Липецька центральна районна лікарня с. Хрущовка Амбулаторія ...
Липецьк , Хрущовка с., вул. Молодіжна, 44

тел. +7 (4742) 76-84-30
Актуально на 01.01.2018
Обласний Лікарсько-фізкультурний Диспансер ...
Липецьк , вулиця Семашка, 8А

тел. +7 (4742) 27-22-91
Актуально на 01.01.2018

"Лікування наркоманії в Липецьку в клініці ""Перший крок"" дає можливість раз і назавжди позбутися від хвороби. Щоб позбавити хворого від сильних болів в результаті абстинентного синдрому нашими лікарями проводиться детоксикація – очищення організму від шкідливих речовин.

Ми прекрасно розуміємо, що результат лікування багато в чому залежить від професійності та компетентності лікуючого персоналу. Лікарі реабілітаційного центру «Перший крок» – це сертифіковані психотерапевти, наркологи та психіатри, аддиктологи, які мають багаторічний досвід роботи в системі охорони здоров‘я."

Наркологічна допомога "Тверезе Життя" в Липецьку готова запропонувати наступні послуги:
-виведення з запою,
-виїзд лікаря нарколога на будинок,
-кодування від алкоголізму і стаціонарне лікування від алкогольної залежності.

ТОВ «ПЕТ-Технолоджі» - проектна компанія РОСНАНО - заснована у 2011 році для реалізації проекту «Створення національної мережі діагностичних центрів позитронно-емісійної комп‘ютерної томографії (ПЕТ/КТ)» - центрів ядерної медицини.
Побудова Федеральної мережі Центрів ядерної медицини дає населенню країни доступ до передових технологій якісної діагностики і лікування онкологічних захворювань.
На сьогоднішній день Центри ядерної медицини «ПЕТ-Технолоджі», оснащені лінійкою сучасного високотехнологічного обладнання, функціонують в Республіці Башкортостан, Курської, Липецької, Орловської і Тамбовської областях. До кінця 2017 року їх кількість зросте до 16.
Першим у Федеральної мережі сучасних медичних центрів, створених в рамках державно-приватного партнерства, став Центр ядерної медицини в Уфі. Він надає комплекс послуг з діагностики онкологічних захворювань за допомогою ПЕТ/КТ та лікування пухлин на новітній роботизованою радиотерапевтической системою Кіберніж. Точність, ефективність і безпеку Кіберножа дозволяють лікувати пухлини головного мозку, з якими не можуть впоратися хірургія і звичайна променева терапія.
Необхідні для ПЕТ/КТ-діагностики радиофармпрепараты (РФП) «ПЕТ-Технолоджі» випускає на своїх виробництвах в Уфі і Єльці (Липецька область), які обладнані циклотронным комплексом, лабораторії синтезу радіофармпрепаратів, обладнанням для дозування і фасування РФП, а також приладами контролю якості.
Регіональні підрозділи мережі «ПЕТ-Технолоджі» надають послуги ПЕТ/КТ-діагностики за направленнями лікарів-спеціалістів безкоштовно для пацієнтів за рахунок коштів обов‘язкового медичного страхування (ОМС), а також на платній основі.
У компанії особливу увагу приділяють підбору і професійного розвитку співробітників. Відкриття центрів обов‘язково передує майже річна підготовка медичного і технічного персоналу в провідних Федеральних і університетських клініках РФ, США і Європи, які займаються питаннями ядерної медицини та променевої терапії. В результаті - у всіх Центрах ядерної медицини «ПЕТ-Технолоджі» працюють висококваліфіковані підготовлені фахівці.

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

10

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024