Послуги приватних фахівців Красноярська



Послуги приватних фахівців :

Всього найменувань: 37, Переглядів: 66460
Ремонт швейної техніки Механік ...
Красноярськ , вул. Тотмина, 11

тел. +7 (391) 295-62-64
Актуально на 01.01.2018

Я потомствений Сибірський маг у п‘ятому коліні Ігор Леонідович Миколаїв. Працюю і допомагаю людям в Красноярську з 1989 року. Я надаю безліч магічних послуг: Гармонізація і корекція сімейних відносин. Приворот. Допомога в придбанні любов і заміжжя. Любовна магія, любовний приворот 100%, практична магія (в тому числі і робота з фотографій).
Проводжу магічні ритуали привороту для повернення улюблених і подружжя. Ясновидіння, Зняття порчі, Привороти, Змови на силу, багатство, заміжжя. Відкрию завісу майбутнього. Дам відповідь на хвилююче питання. Проаналізую взаємини (як любовні, так і інші). Прогляну складні ситуації: кредити, фінанси і підкажу вихід. Гадаю і передбачаю на картах Таро по фотографії. Визначаю наявність та ступінь негативного впливу на людину: приворот, пристріт, псування, прокляття. У ряді випадків, коли це збігається з моєю спеціалізацією, можу надати допомогу в стабілізації ситуації на користь клієнта. Елітна вища магія. 89676075177 (Viber, WhatsApp)
На відміну від лже-магів шарлатанів, які заздрять моїй діяльності, досвіду і знань, я не займаюся чорним піаром в їх бік, як це вони роблять на мене. Я не прибираю конкурентів такими брудними методами. Я завжди говорю, що час все розставить на свої місця. Я завжди працюю чесно, на результат, і завжди допомагаю своїм клієнтам. Ті шарлатани, які користуються моїм ім‘ям, з метою зганьбити його і ввести вас в оману, намагаються всіляко облити його брудом, пишуть негативні відгуки і вигадані історії з метою зруйнувати мою роками напрацьовану репутацію. Від свого імені, я кажу вам, не ведіться на обман шарлатанів заздрісників, перевіряйте всю інформацію що пишуть про мене. Мені приховувати нічого, я роками працював і працюю в Красноярську. Я допоміг безлічі людей і пишаюся цим, я вдячний вищим силам, що вони дали мені ті здібності, які я можу використовувати що б допомагати людям. Я офіційно зареєстрований маг-цілитель. свід. № 4339 від 26.12.2000 р.
Мої клієнти завжди вдячні мені, і та інформація, яка бовтається в інтернеті про мене, що зробили конкуренти, просто вводить їх у жах і нерозуміння. Багато людей з обуренням не раз намагалися оскаржити ті брехливі коментарі та інформацію, що розповсюджують про мене в мережі інтернет. Але конкуренти роблять сайти, форуми та групи в контакті, і намагатися щось там довести безглуздо. Все стирається і віддаляється, залишаючи лише брехня, обман і наклеп в мою сторону. Я закликаю, всіх своїх клієнтів не звертати увагу на це, ті, кому я допоміг і так знають про мої здібності. Інші ж, можуть завжди переконатися в моїй силі і здібностях при особистій зустрічі і дистанційно. Я не обманюю людей. Я працюю чесно і на результат.

Майстерня Вайги
Красноярськ , просп. Металургів, 22, корп.В

тел. +7 (923) 358-10-22
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024