Будівельні компанії Костроми



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 326, Переглядів: 229144
Евростройпроект
Кострома , 156012, селище Новий, ДУ N 3

тел. +7 (4942) 35-31-62
Актуально на 01.01.2018

Виконуємо будівництво будинків, лазень, котеджів і інших будівель за каркасною технологією, з бруса і піноблоків. Низькі ціни на будівництво та доступність житла - наша головна перевага. Для Вас надано каталог готових проектів або розробка індивідуального будинку на замовлення. Ми не працюємо з посередниками, тому наші ціни на будівництво одні з найнижчих! Побудуйте будинок Вашої мрії з нами!

Лесстрой — ваш орієнтир на ринку заміського будівництва
Лесстрой — це віртуальна виставкова майданчик заміських будинків, лазень, побутівок, альтанок і інших об‘єктів від будівельних компаній з різних регіонів Росії. Завдання порталу — забезпечити зручний майданчик для пошуку і вибору проектів і підрядників на будівництво. Це перший у своєму роді портал, містить найбільш повну актуальну базу проектів різних споруд у зрозумілій і доступній формі. Завдяки зручності пошуку та навігації, єдиного формату представлення даних, повноти інформації та модерируемому контенту Лесстрой допомагає бажаючим мати свій заміський будинок в найкоротші терміни вирішити питання вибору підрядника, а будівельникам — знайти нових клієнтів. Вам більше не доведеться довгими місяцями вибирати проект по всім будівельним сайтів — тепер для цього достатньо зайти на Лесстрой і подивитися каталог проектів, порівняти вподобані варіанти і зв‘язатися з підрядниками на уточнення умов і типу споруди. Або створити власний тендер (оголошення) з вашими побажаннями, приблизною вартістю і відповісти компаніям, які вам напишуть.

Науково-виробниче об‘єднання «Глибокі Озера» - професійна компанія, що виконує комплексні гідротехнічні роботи по поглибленню, очищення та благоустрою водойм, а також прибережних територій, з використанням земснарядів та іншої плаваючою і амфібійної будівельної техніки.

ПОСЛУГИ

Очищення і поглиблення водойм
Очищення від прибережної рослинності і водоростей
Видалення сторонніх предметів, у т. ч. топляк, металевого брухту, бетонних конструкцій, старих паль
Видалення мулистих відкладень
Днопоглиблення
Намив островів, берегової лінії, дамб
Створення загат, ставків, каналів, пожежних водойм, ставків для розведення риби, очищення і випрямлення русел невеликих річок і струмків
Благоустрій прибережних територій
Ландшафтний дизайн
Намивання пляжів, створення зон відпочинку
Забивання паль, влаштування причалів, містків і сліпів
Укріплення берегів (шпунти, габіони)
Осушення боліт
Робота плаваючого екскаватора у важкодоступних місцях
Очищення шламових полів
Видобуток корисних копалин
Прокладка комунікацій у важкодоступних місцях і під водою
Оренда обладнання
ТЕХНІКА

Наша компанія створює і експлуатує унікальні будівельні і транспортні машини:

Несамохідні земснаряди і комплекси понтонних машин забезпечують виконання великих обсягів робіт на великих глибинах.
Земснаряди-амфібії всюдихідні комплекси будівельних машин здатні працювати практично «з коліс» у гранично стиснутих умовах, пересуватися і виконувати роботи на будь-яких грунтових і водних поверхнях, у тому числі - болотах і мілководдя, самостійно долати круті схили і урезы водойм. Пересуваючись по газонах, такі машини практично не порушують трав‘яний покрив.
Всюдиходи-болотоходи для транспортування людей, техніки і грунтів.
Спеціалізоване обладнання та оснащення, розроблені нами для конкретних проектів.
Ми працюємо в областях: Костромська, Ярославська, Вологодської, Кіровська, Нижегородська, Іванівська, Володимирська, Московська, Тверська, а також в інших регіонах Центральної Росії і Волзького басейну.

Нашими замовниками є промислові, будівельні, сільськогосподарські, рибницькі організації та муніципальні служби, а так само яхт-клуби, готелі та власники заміських будинків. Роботи виконуються в основному навесні, влітку і восени. Деякі роботи можуть вестися і в зимовий період.

Наш колектив складається з досвідчених фахівців, які мають профільну освіту та багаторічний досвід виробництва і організації гідротехнічних робіт, проектування, виготовлення і експлуатації спеціалізованих машин і автоматичних ліній для сільського господарства, промисловості, будівництва та інших секторів економіки.

Ми самі конструюємо, виробляємо і експлуатуємо техніку, а не завозимо з-за кордону. Таким чином, досягається можливість мінімальної вартості виробництва робіт, а також модернізації техніки і технологій виробництва робіт, швидкої адаптації до конкретних специфічних умов. Ми – російська регіональна компанія. Ми живемо в реальному Росії і виконуємо роботу з реальним розцінками.

НВО «Глибокі Озера» - російський виробник, що використовує та розвиває інноваційні технології для відновлення природного балансу, для того, щоб зробити життя людини краще в гармонії з навколишнім світом.

Будівельна фірма ТОВ "СПО Kostroma" здійснює повний комплекс загальнобудівельних робіт:
геодезичні
інженерно-проектувальні
підготовчі
земляні, або роботи нульового циклу
пристрій фундаменту
монтажні роботи
кам‘яні роботи
бетонні роботи.
На всі види будівельних робіт маємо свідоцтво СРО.

Будівельна фірма ТОВ "СПО Kostroma" здійснює повний комплекс загальнобудівельних робіт:
геодезичні
інженерно-проектувальні
підготовчі
земляні, або роботи нульового циклу
пристрій фундаменту
монтажні роботи
кам‘яні роботи
бетонні роботи.
На всі види будівельних робіт маємо свідоцтво СРО.

Костромастрой почала свою діяльність з 2009 року і по сьогоднішній день спеціалізується на продаж будівельно-оздоблювальних матеріалів та проведенні будівельно-оздоблювальних робіт в Костромі і області. Нашими клієнтами є роздрібні магазини будівельних матеріалів, будівельні організації, бригади і приватні замовники, а також роздрібні покупці. Ми пропонуємо нашим клієнтам зручні для них форми замовлення, доставки, відвантаження й оплати товару. Завжди низькі ціни. Телефонуйте наші фахівці проконсультують вас. Пропонуємо великий ассортмиент будівельних послуг: стрічкові, пальові, гвинтові, блокові фундаменти, будівництво будинків, котеджів з цегли, блоків, бруса, колоди, укладання тротуарної плитки, фундаменти, будівництво будинків, знесення та реконструкція, дизайн і проектування, - оздоблювальні роботи, укладання плитки, електромонтажні роботи, монтаж спліт-систем, монтаж стель, сантехнічні роботи, обшивка будинку, бетонна підлога, покрівельні роботи, цегляна кладка, укладання тротуарної плитки, монтаж системи тепла підлога, установка колодязів, монтаж огорож, монтаж димарів, укладання ламінату, лазерна різка, лазерне гравіювання, ремонт покрівлі та багато що інше.
Шукайте наш сайт за запитом в яндекс - костромастрой ком

тратуарной плитка,бордюри,водостоки,кришки на паркани,слід велетня різних кольорів і форм.

Організація виконає будівництво та ремонт котеджів, гаражів, промислових приміщень, магазинів, офісів і т. п. Всі види внутрішніх і зовнішніх робіт, в т. ч. оздоблювальні роботи, сантехніка, електромонтажні роботи, фасади, установка вікон ПВХ, встановлення огорож, покрівельні роботи, великі демонтажні роботи. Працюємо як з приватними, так і з бюджетними організаціями за готівковим і безготівковим розрахунком. Складання 3D проекту. Організовуємо доставку матеріалів на об‘єкт. Надаємо будь-яку спецтехніку в оренду. Займаємося продажем будматеріалів. Кошторис, договір, гарантія.

Ми пропонуємо Вам повний комплекс послуг від розробки макету (візуалізації) фасаду до його втілення.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

33

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024