Юридичні послуги Клину



Юридичні послуги :

Всього найменувань: 20, Переглядів: 235936

Консультації з будь-яких галузей права.
Складання процесуальних документів.
Представлення інтересів громадян і організацій у суді: суперечки про права на нерухоме майно; про стягнення заборгованості (повернення боргів); про визнання угод недійсними; спори, пов‘язані з поступкою прав вимог і переведенням боргу; спори про спонукання до виконання зобов‘язання в натурі; про відшкодування збитків і упущеної вигоди; про застосування заходів відповідальності (стягнення неустойки, відсотків, пені), застосування наслідків недійсності угод (повернення виконаного за недійсним правочином); спори, пов‘язані з укладенням, зміною, розірванням угод, врегулюванням розбіжностей за договором, визнанням договору укладеним на невизначений строк; спори про визнання угод не ув‘язненими; стягнення безпідставно придбаного або сбереженного майна; про захист порушених прав власника (витребування майна з чужого незаконного володіння); усунення перешкод в користуванні майном, визнання права власності (в тому числі на самовільну споруду); визнання права власності недійсним); спори про встановлення юридичного факту (наприклад, факту володіння і користування майном; факт належності правовстановлюючих документів певній особі тощо); пред‘явлення вимог до суду у порядку спрощеного судочинства (за вимогами, що носять безперечний характер, визнаним відповідачем або на незначну суму); інші види цивільних спорів: трудові, сімейні, спадкові, земельні.
Позитивне вирішення адміністративних спорів (ДПС, ИФНС)
Ефективна робота з судовими приставами.
Оскарження судових рішень у всіх інстанціях.
Арбітраж.
Реєстрація, внесення змін, ліквідація – ІП,ТОВ,ЗАТ.
Надання юридичної адреси.
Продаж квартир в новобудовах: р. Клин
ЖК «Акуловская слобода», ціна від 44500 руб. за 1 кв. м.
р. Высоковск вул. Текстильна, ціна від 35000 рублів за 1 кв. м. Всі квартири з оздобленням.
Викуп, продаж, обмін, оренда – квартир, будинків, земельних ділянок.
Приватизація квартир.
Повний супровід угод з купівлі - продажу житлової нерухомості (розміщення реклами, пошук покупця, організація переглядів об‘єкта, підготовка необхідних документів, реєстрація угоди в УФРС).
Правова експертиза документів перед укладенням угод.
Правовий аналіз документів забудовника при пайовій участі в будівництві, аналіз ризиків, присутність при підписанні договору пайової участі у будівництві.
Переведення приміщень з житлового фонду в нежитловий.
Узгодження перепланувань житлових і нежитлових приміщень.
Кадастрова зйомка, межування землі.
Оформлення спадкових прав.
Послуги по оцінці – автотранспорту, нерухомості
Проведення технічних експертиз.

Олег Матвєєв, кримінальний адвокат ...
Клин , вул. Карла Маркса, 87

тел. +7 (925) 506-50-63
Актуально на 01.01.2018

ЗАКОННО, СУМЛІННО, ДОРОГО.

Захист у кримінальних справах тільки законних інтересів і тільки законними способами.

Досвід практичної роботи з 1998 року, включаючи службу в прокуратуру на посаді старшого слідчого і заступника міського прокурора.

Компанія «РИАцентр» успішно працює для благополуччя та процвітання наших клієнтів з 2004 року. За довгі роки роботи з нами успішно співпрацюють сотні компаній. Один з головних пріоритетів нашої діяльності – це вибудовування довгострокових відносин. Наш профіль: Реєстрація підприємств ТОВ, ІП, ЗАТ, переклад компаній з регіону в Москву, продаж готових компаній, Готові ТОВ, Бухгалтерське обслуговування, внесення змін; Юридичні адреси, ліквідація організацій. Так само ми надаємо допомогу в отриманні перепусток для вантажного транспорту до Москви, пропуск на МКАД, ТТК, СК. Юридичні послуги що надаються нашою компанією: третейський суд, сімейні спори, трудові спори, арбітраж, стягнення заборгованості, житлові спори, права споживачів, права військовослужбовців, страхові спори. Ми допоможемо вам у проблемних питаннях по Вашому кредиту, надамо юридичну підтримку на будь-якому етапі справи. Великий досвід ведення справ подібного роду дозволяє нам гарантувати отримання рішення в вашу користь! Вступ до СРО, сертифікація ISO, недержавна експертиза, СРО пожежної безпеки.

СОФІЯ, юридичний центр ...
Клин , 141600, вул. Миру, 25, оф. 4

тел. +7 (903) 165-95-19
Актуально на 01.01.2018

Представництво в суді позовні заяви, арбітраж, договору, приватизація, спадщина, нерухомість, консультації.
Професіоналізм, надійність.

Юридичний кабінет
Клин , вул. Інженерна, 1

тел. 8 (964) 713-45-60
Актуально на 01.01.2018

Ювелірна робота з нерухомістю-ми зробимо Ваш вибір правильним!

Юридична консультація та послуги юриста в Клину, Солнечногорську, Зеленограді. Великий досвід, доступні ціни !

цивільні і кримінальні питання,розлучення,розділи,позови,робота в суді

Юридичні консультації з сімейних, житлових, спадкових спорів. Складання правових документів, позовних заяв, претензій, скарг, договорів. Досудове врегулювання спорів. Представлення інтересів клієнта в суді та інших організаціях.
Оформлення права власності на нерухомість (будинок, дача, квартира, земельна ділянка). Супровід угод (купівля-продаж, дарування).
Реєстрація ТОВ та ВП. Внесення змін до ЕГРІП і ЕГРЮЛ.

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024