Будматеріали Києва



Будматеріали :

Всього найменувань: 524, Переглядів: 290658

Ceramic-Studio пропонує величезний вибір керамічної плитки, яка допоможе втілити всі ваші дизайнерські задуми. Співпраця з такими передовими світовими компаніями по виробництву плитки як ZEUS Ceramica, Ibero, Ape Ceramica і багатьма іншими дає нам можливість пропонувати самі якісні, довговічні і міцні матеріали.
У нашому магазині ви зможете придбати:
Висококласну плитку для ванної кімнати.
Міцну та надійну плитку для підлоги.
Універсальну плитку для оформлення фасадів.
Практичну і довговічну плитку для кухні.
Якість нашої плитки гарантовано. У її виробництві використовуються лише природні матеріали, завдяки чому вона відповідає всім вимогам безпеки і технічним стандартам. Ми пропонуємо керамічну плитку не тільки для внутрішньої обробки, але і для проведення зовнішніх робіт.

Компанія постачальник ламінату таких брендів, як My-Floor, Villeroy Boch, Falquon, Kronopol (Swiss Krono). Також компанія ввозить на територію України паркет торгової марки Volunta.
Компанія My-Floor існує з 2007 року і на сьогоднішній день займає одні з лідируючих позицій у сфері продажу підлогових покриттів в Україні. Компанія постачає і продає тільки самі якісні підлогові покриття від топових виробників з Європи. My-Floor має два представиельства на Україні, одне з них розташоване в Києві, а друге в Чернівцях. У Києві компанія має виставковий салон магазин в якому завжди представлено повний наявність всіх моделей і декорів ламінату та паркету. Звертайтеся в компанію My-Floor!

Ми пропонуємо Вам придбати профнастил у нас, так як ми пропонуємо всі цінові категорії цього профілю від найдешевших моделей до найдорожчих матеріалів. Так само пропонуємо Вам повну комплектацію для парканів з профнастилу, а також послуги доставки, резервування і будь-яких інших зручних форм взаємної співпраці.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

53

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024