Вивчення іноземних мов Києва



Вивчення іноземних мов :

Всього найменувань: 405, Переглядів: 92976
Школа англійської мови Yes it is ...
Київ, вул. Артема, 1/5

тел. +380 (97) 427-21-80
Актуально на 01.01.2018

Висококваліфікована група педагогів і носіїв англійської мови CORPO готова навчати штат співробітників Вашої компанії. Рівень навчання нашими педагогами відповідає міжнародному стандарту викладання англійської мови для корпоративних клієнтів.
Після того, як штат співробітників Вашої фірми пройде навчання у наших викладачів, вони зможуть проводити презентації та переговори, а так само вести внутрішню і зовнішню кореспонденцію англійською мовою.
Ви можете підібрати відповідний Вашій фірмі формат занять: корпоративне навчання англійській в групах, індивідуальне навчання за фіксованим графіком, індивідуальні заняття з плаваючим графіком, спецкурси з англійської, бізнес-ігри та майстер-класи.
Виходячи з Вашої сфери діяльності, ми можемо запропонувати такі курси, як англійська для юристів, англійська для фінансистів і банкірів, англійська для IT фахівців, англійська для готельного і ресторанного бізнесу, англійська для топ менеджерів, інтенсивний курс англійської і т. п.
Ви можете не хвилюватися про результати навчання, так як наші викладачі регулярно перевіряють знання учнів і використовують системи мотивацій. Після завершення корпоративного курсу видається відповідне посвідчення.
Рекомендуємо записатися на безкоштовне тестування рівня володіння англійською і пройдіть пробний урок, щоб переконатися в якості наших послуг.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

41

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024