Будівельні компанії Калінінграда



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 815, Переглядів: 238208

Инжинерно будівельна компанія. Будуємо будинки, котеджі.

Калінінградська компанія "Soffitto-Group" надає широкий вибір пропозицій у сфері натяжних стель. Робимо сумлінно і якісно монтаж натяжних стель будь-якої складності. Розглянемо разом з вами всі варіанти і виберемо той, який найбільше вам підходить. Ми любимо свою роботу. Звертаючись до нас, ви отримаєте якісний, красивий стелю. Доступні ціни, акції, спеціальні пропозиції! Гарантія 20 років!

будівництво , ремонт квартир, оздоблювальні роботи. загальнобудівельні роботи. дизайн інтер‘єру квартир та громадських приміщень(магазинів , кафе та ін)

Будівництво особняків, ижд, лазень. Фундаментні, покрівельні, фасадні роботи. Ремонт капітальний, косметичний, елітний! При замовленні будинку "під ключ"-проект у подарунок. Договір, гарантія

Архітектурно-будівельна компанія «Гравионт» надає повний комплекс послуг щодо втілення вашої мрії в реальність:
— підбір земельної ділянки (більше 300 ділянок);
— допомога в отриманні дозволу на будівництво;
— топографічна зйомка;
— геологічні вишукування;
— проекти будинків, готові і типові проекти)
— індивідуальні проекти будинків;
— підготовка проектної документації об‘єктів капітального будівництва:
< проектування багатоповерхових житлових будинків;
< проектування промислових будівель;
< проектування громадських будівель (офісних,
адміністративних та ін).
— будівництво будинків і котеджів під ключ;
— технічне обстеження будівель і споруд, будівельних конструкцій.

У компанії ТОВ Євро-Профіль вигідно купувати, тому що:

Якісна продукція за конкурентною ціною. Вся продукція сертифікована і виготовляється за Гостом.

Дорогі друзі, ось вже більше 5 років моя компанія проектує та встановлює натяжні стелі в квартирах, приватних будинках, для жителів Калінінграда і Калінінградській області. За весь час роботи ми встановили понад 3000 натяжних стель, завдяки нашому досвіду і відповідального підходу ми гарантуємо якісне виконання роботи.

Консалтингова компанія «Консалтинг-Кошторис» реалізує послуги кошторисної справи на ринку будівництва та ремонту, а саме: розробка кошторисної документації на ремонтні, будівельні, реконструкційні, електромонтажні, покрівельні роботи та роботи з проектування і встановлення інженерних систем та мереж; послуги експертизи та перевірку наданих кошторисів на відповідність достовірності вартості будівництва. Послуги компанії допоможуть оцінити й оптимізувати фінансові вкладення, перевірити виконання обсягу та якості робіт і матеріалів, що використовуються, контролювати дотримання термінів. Фахівці компанії ведуть співпрацю з великими регіональними будівельними компаніями, приватними бригадами, власниками об‘єктів на всій території Північно-Західного федерального округу.

Ми виконуємо роботи з влаштування стін з цегли та піноблоків, влаштування монолітно-бетонних і цегляно-бетонних стін, влаштування колон, влаштуванню всіх видів перекриттів якісно і в оптимальні строки, з дотриманням усіх будівельних норм і правил, тому звернувшись в нашу компанію за послугою по будівництву будинку в Калінінграді Ви гарантовано отримаєте відмінний результат.

Компанія займається ремонтом квартир, будинків, торгових приміщень. Виконує електричні, сантехнічні роботи, надає послугу "Домашній майстер"

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

82

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024