СТО, Сервісні центри Жуковського



СТО, Сервісні центри :

Всього найменувань: 109, Переглядів: 335811

Ремонт будь-якої складності легкових автомобілів імпортного виробництва, малих вантажівок ХендайКиа. Гарантії. Тюнінг, дизайн, викуп авто.

Наша компанія займається регулярним і сервісним обслуговуванням автомобілів, ремонтом, підбором і продажем авто/мото запчастин. Ми недарма називаємо себе автомайстерні, адже ми не тільки виробляємо заміну несправних запчастин, але ще й ремонтуємо їх! Ми заснували свою компанію в 2009 році і росли з кожним відремонтованим автомобілем і виконаною роботою! За плечима наших фахівців величезний стаж роботи! Все це дає нам колосальний досвід і професіоналізм!
Один з наших принципів — це персональний підхід до кожного автомобілю клієнта. Ми завжди готові продіагностувати і виявити причину поломки, зробити ремонт будь-якого рівня складності і завжди раді запропонувати технічне обслуговування вашого авто!
Крім ремонту авто ми займаємося підбором і продажем авто/мото запчастин. Вам набридло витрачати час на пошуки потрібних запчастин та поїздки по магазинах автозапчастин? Ми самостійно дефектуем, підбираємо, замовляємо, привозимо і встановлюємо необхідні комплектуючі. У нашому арсеналі великий каталог авто/мото запчастин. Від вас більше не потрібно ніяких турбот, ми беремо все на себе! Довіртеся нам, з нами дійсно зручно!
Ще однією нашою перевагою є прийнятна вартість наших послуг і найвигідніші ціни на авто/мото запчастини. Крім цього у нас діє гнучка система знижок за рекомендацію нас друзям та комплексні послуги для постійних клієнтів! Якщо ви хочете заощадити і при цьому отримати якісне обслуговування, звертайтеся до нас! Для вашої зручності ми приймаємо до оплати не тільки готівку, але і банківські картки. Вибираючи нас, ви вибираєте відмінна якість за самим розумними цінами!

Виконуємо діагностику і завправку кондиціонера, ремонт ДВЗ, ремонт ходової і гальмівної системи, заміну ременя ГРМ, приводні ремені, ремонт АКПП, МКПП, ремонт генераторів, стартерів.

Якісний ремонт з гарантією за розумними цінами!

ТОВ «Газавтосервис» — сервіс по ремонту будь-якої складності автомобілів ГАЗ (Газель / Соболь / Волга), УАЗ (Хантер, Патріот, 405, 409), ВАЗ (всі моделі), комерційних вантажівок Hyundai Porter, Ford Transit, Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, а також легкових іномарок. Кузовний ремонт, розвал-сходження 3D, діагностика двигуна, слюсарний ремонт, заміна лобового скла. Запчастини в наявності і на замовлення!

Обслуговування легкових ам і комерційного транспорту

Кузовний Ремонт будь-якої складності, якісно та максимально швидко.
Спеціалізація та послуги:
Кузовний ремонт, Покраска автомобіля, Полірування автомобіля, Ремонт ходової ...

Піскоструй Жуковський "ВІД СКОВОРОДИ ДО АВТОМОБІЛЯ"

Автоспец
Жуковський , вул. Мясищева, 24а

тел. +7 (495) 556-80-82
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

11

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024