Ресторани, кафе Залізничного



Ресторани, кафе :

Всього найменувань: 133, Переглядів: 414236

Приємна обстановка, більше 30 видів елітного чаю з різних куточків світу,перегляд фільмів і спортивних заходів , ігрові кімнатки з ps4, настільні ігри, музика і,звичайно незабутні , димні кальяни!!! Приходьте , будемо Вам раді .

В нашому буфеті на Центральній вулиці можна ЗАМОВИТИ БАНКЕТ, відсвяткувати день народження і провести будь-який захід.
Пропонуємо ДОСТАВКУ сніданків, обідів і вечерь в офіси та виробничі об‘єкти. Складемо індивідуальне меню з урахуванням Ваших побажань.
ПРОДУКЦІЯ SIBERECO. В нашому буфеті Ви можете спробувати унікальні та корисні для здоров‘я напої - чаго-чай, іван-чай та кедрокофе, які виробляють в Сибіру. Відомо, що чаго-чай, який виготовлений з берези, здатний вилікувати ракові захворювання, а кава на основі кедрових горішків можна і потрібно пити навіть дітям. Також у нас Ви зможете скуштувати смачні і корисні сибірські солодощі - кедрові цукерки, кедровий сироп, мармелад з калини, мед, варення з кедрової нирки і багато іншого. Раді Вас бачити!

Кава-профі
Залізничний , вул. Жилгородок, 9а

тел. +7 (903) 570-36-50
Актуально на 01.01.2018

Кав‘ярня "Кава-профі", візьми каву з собою

Кафе "Сім ставків", розташований в селищі Рибгосп, пропонує меню з різноманітним вибором страв, у тому числі фірмові рибні страви. Кафе заслужила популярність серед відвідувачів якістю і смаком приготованих страв, а також відмінним обслуговуванням.
Ми раді запросити Вас в кафе «Сім ставків» відсвяткувати весілля, день народження, ювілей, організувати корпоративний вечір і просто посидіти з друзями.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

14

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024