Виробництво обладнання, запчастин Залізничного



Виробництво обладнання, запчастин :

Всього найменувань: 55, Переглядів: 240786
Edx motors
Залізничний , Радянська вулиця, 81А

тел. +7 (968) 493-54-27
Актуально на 01.01.2018

Торгово-виробнича компанія «YOUMET», що володіє власними виробничими майданчиками, пропонує своїм клієнтам послуги з виготовлення і монтажу різних металоконструкцій, а також виготовлення високотехнологічних верстатів і устаткування для металообробки.
Наша компанія представляє своє обладнання і металоконструкції на російському ринку з 2010 року. Ми орієнтуємо своє виробництво на випуск продукції класу «економ», а також преміального сегмента. Весь представлений нами асортимент відповідає найвищим споживчим вимогам.
Безліч наших клієнтів і ділових партнерів вже змогли переконатися в перевагах співпраці з нашою компанією:
Ми гарантуємо бездоганну якість виробленої нами продукції. В процесі виробництва здійснюється суворий контроль якості на кожному етапі перед відправкою замовнику.
Ми намагаємося встановлювати привабливий режим ціноутворення, який може зацікавити кожного клієнта.
Ми готові виготовити широкий спектр металоконструкцій за вже готовим власним проектним рішенням, розробити індивідуальний проект або використовувати креслення, ескізи і схеми, надані замовником.
Ми працюємо строго в рамках укладених договорів і зі свого боку готові гарантувати неухильне виконання всіх взятих на себе договірних зобов‘язань.
Наша компанія прагне постійно розширювати вже наявний асортимент новими видами продукції. У разі, якщо якого-небудь виробу в даний момент немає у нашому каталозі, ви можете зв‘язатися з нашими менеджерами і уточнити можливості виготовлення вас цікавить позиції.
Ми завжди раді новим діловим партнерам і клієнтам, тому готові розглянути будь-які пропозиції про співпрацю.

Діша
Залізничний , вул. Поштова, 1

тел. +7 (916) 647-22-90
Актуально на 01.01.2018
Обслуговування промислового обладнання ...
Залізничний , вулиця Жилгородок, 9А

тел. +7 (495) 786-72-22
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024