Вікна Залізничного



Вікна :

Всього найменувань: 65, Переглядів: 273625

Пластикові вікна та двері Schüco, KRASPAN, Rehau, Veka, KBE. Розсувні системи SLIDORS, Provedal.Скління, комплексна обробка балконів і лоджій. Підвіконня Crystalit, DANKE, Möller. Жалюзі, ролокасети. Немає обмежень за можливостями! Будь-які вікна — за формою, кольором, розмірами. БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА І ЗАВМЕР по Москві і області. Гнучка система знижок. Dial-master – для тих, хто цінує якість!

Вікна Люкс
Залізничний , вул. Жовтнева, 1, корп.1, ТЦ Едельвейс

тел. +7 (495) 226-91-06
Актуально на 01.01.2018

Роблячи свою справу уважно, педантично і без невиправданих витрат, ми надаємо замовникам якісні вікна за доступними цінами. Ми постійно вдосконалюємось, знижуємо витрати замовника і власні втрати, вважаючи важливим захистити російського споживача від зайвих витрат на створення затишку та комфортного мікроклімату.

Ще одна особливість компанії «Віконний Континент» в тому, що ми чітко розуміємо: кожне виготовлене вікно — від простого до самого вишуканого — повинно супроводжуватися гідним сервісом. Тому якість всіх виконуваних робіт гарантується особистою відповідальністю співробітників, їх обов‘язковістю і професіоналізмом.

Люди в нашій країні гідні того, щоб отримувати відмінний сервіс. Ми щиро раді щоразу, коли співпраця з нами робить черговий будинок теплим і світлим.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024