Готелі Єкатеринбурга



Готелі :

Всього найменувань: 959, Переглядів: 304764

Міні готель "де Геннин" - затишний міні-готель в центрі Єкатеринбурга в 10 хвилинах ходьби від станції метро Динамо, Храму на Крові, Плотинки. Зручна транспортна розв‘язка на перехресті
вул. Шевченка - вул. Луначарського дозволить гостям самостійно дістатися до популярних туристичних визначних пам‘яток і бізнес центрів Екатеринбура.

Категорії номерів: студіо, люкс, апартаменти.

У номері: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, безкоштовний Wi-Fi, телевізор з плоским екраном. Обідня зона обладнана холодильником, електричним чайником, мікрохвильовою піччю, варильною поверхнею, посудом. Ванна кімната з душовою кабіною або ванною. Додаткові опції: фен, пральна машина, праска, прасувальна дошка, гардероб

Правила розміщення: безкоштовне бронювання; цілодобове розміщення; заїзд - 15:00; виїзд - 14:00

Послуги: безкоштовна громадська автостоянка або платний підземний паркінг; wi-fi інтернет (безкоштовно); виклик таксі (безкоштовно); камера зберігання (безкоштовно); англомовний персонал; візова підтримка (платно); реєстрація іноземних громадян (платно)

Способи оплати: готівкою, безготівковим платежем у тому числі пластиковою карткою MasterCard Worldwide, Visa International, American Express, Diners Club International, JCB International, Російський Стандарт

 

1-2кімн.квартири в центрі Єкатеринбурга. Квартири оснащені всім необхідним для комфортного проживання. Сучасні меблі та побутова техніка ( праска, фен, свч, Тв, пральна машина). У кожній квартирі є інтернет Wi-Fi ( безлімітний тариф)

Пропонуємо заселення в центрі міста, поруч з вокзалом за кращою ціною від 200 руб/добу
Чиста білизна, прибирання в номері, wi-fi, TV, прасувальна і пральня, оснащена кухня, душ.
Все що потрібно втомленому від дороги подорожньому.

"Комфорт" - це доступна міні-готель, в якій поєднуються недороге проживання, комфортні умови і домашній затишок.
Ми раді запропонувати Вам:
• безкоштовний трансфер (при проживанні від 3х діб),
• безкоштовний сніданок,
• безкоштовний WI-FI, супутникове ТБ,
• знижки постійним клієнтам,
• приймаємо карти оплати,
• немає розрахункового години,
• документи для звітності

Ціни

Одномісний номер:24 години - 1700р.12 годин - 1100р.

Двомісний номер:24 години - 2000р.12 годин - 1400р.

Сучасний, затишний міні-готель в центрі Єкатеринбурга, поруч з торговим центром Алатир. Безкоштовний WiFi, кондиціонери, міні-кухня у кожному номері, індивідуальний санвузол. Від 1700 рублів/добу, приймаємо готівку і банківські картки. Працюємо з юр. особами за безготівковим розрахунком.

Готель «Аміго» надає комфортабельні номери. Одно - двомісне розміщення за доступною ціною від 2000 рублів. При проживанні менше 6 годин проводитися погодинна оплата від 500 рублів

Дизайн готель Єкатеринбурга «Пале Рояль», розташований поблизу аеропорту Кольцово і МВЦ Київ ЕКСПО, в 15 хвилинах від центру Єкатеринбурга.

Домашній готель "Пілігрим" - це комплекс апартаментів бізнес-класу в елітних житлових комплексах у центрі Єкатеринбурга, а також новий, затишний міні-готель в районі ТК "Алатир". До Ваших послуг: безлімітний Інтернет, кабельне ТБ, обладнані кухні і ванні кімнати. Приймаємо банківські карти.

Хостел
Єкатеринбург , вул. Онезьке, 4А

тел. 8 (343) 346-56-52
Актуально на 01.01.2018

Хостел "Будинок подорожнього" пропонує Вам кімнати від 6 людина (як чоловічі так і жіночі) за вигідною ціною в будь-який час дня і ночі.
У нас Ви зможете подивитися телевізор і відпочити.
Приготувати їжу, поїсти, випити чай можна на просторій повністю обладнаній кухні. Також безкоштовно можна скористатися праскою, прасувальною дошкою.
Є душові кабіни. Основна відмінність від звичайного готелю є те, що гостям міста надається не кімната, а ліжко - місце. Хостел забезпечений охороною, засобами пожежогасіння.
Хостел розташований в центрі міста. У крокової доступності станція метро, транспортна розв‘язка, супермаркети, ринок.
Це пропозиція ДЛЯ ЛЮДЕЙ, які не можуть оплатити добове проживання за цінами традиційних готелів. При цьому послуги подобово можуть становити всього лише 250 рублів, а також є система знижок для тривалого проживання.
Чекаємо На Вас!

Економ-готель
Єкатеринбург , вул. Бабушкіна, 23

тел. +7 (932) 119-57-74
Актуально на 01.01.2018


Готель економ класу
Затишний готель економ класу знаходиться в тихому районі міста, недалеко від метро Уралмаш, дістатися до нас швидко і легко;
Транспортні зупинки поруч, торгові центри, метро в 3-х хвилинах ходьби
Пам‘ятки і ділові центри - все в крокової доступності;
можливі знижки від 10 діб проживання.
Номерний фонд: 2 комфортабельних класу «Плюс». і два двомісних номерів економ класу
Економ клас:У номерах передбачено: односпальні ліжка з ортопедичними матрацами, шафа для одягу, приліжкові тумби, робоча зона з письмовим столом і стільцем, Зручності (душ, туалет, раковина) знаходяться на поверсі. Кухня на поверсі.(1200Р)
Клас "Плюс": двоспальні ліжка з ортопедичними матрацами, шафа для одягу, приліжкові тумби, робоча зона з письмовим столом і стільцем, зручності (душ, туалет, раковина) перебувають в номерах.(1700р)

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

96

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024