Корпусні меблі Домодєдово



Корпусні меблі :

Всього найменувань: 86, Переглядів: 166240
Алігатор-Буд
Домодєдово , 142000, Каширське ш., 7

тел. +7 (49679) 3-22-11
Актуально на 01.01.2018
Спайдер
Домодєдово , 142000, Каширське ш., 7, корп.1

тел. +7 (49679) 2-36-29
Актуально на 01.01.2018

Вам набридли дешеві типові стінки і шафи, що стоять у Вашій квартирі з незапам‘ятних часів, давно вийшли з моди і не справляються зі своїми функціональними обов‘язками? Тоді саме час придбати сучасну корпусні меблі, представлену у каталозі нашого інтернет-магазину. Вона буде радувати Вас не тільки своїм виглядом, але і зручністю. У разі, якщо готові зразки не підійдуть Вам за стилем або габаритами, ми виконаємо корпусні меблі на замовлення, обов‘язково врахувавши всі Ваші побажання. Потрібен невеликий кутовий шафа-купе для передпокою малогабаритної квартири або вбудована бібліотечна група для просторої вітальні заміського будинку? Ми точно в строк виготовимо будь-яку модель потрібних розмірів.

Корпусні меблі «ЕВРОШКАФ» - це:
•Висока якість. На всю корпусні меблі, продаж якої здійснює наш інтернет-магазин, діє гарантія від 3 до 7 років.
•Безпека. Вся корпусні меблі виготовляються в Росії, на сучасному обладнанні з ЛДСП класу Е1 і МДФ. Дані матеріали повністю безпечні.
•Ексклюзивні стильові рішення. Над створенням корпусних меблів працюють дипломовані, досвідчені дизайнери.
•Розумні ціни і гнучка система знижок. Компанія регулярно проводить акції, в період яких вартість продукції значно знижується.

Виробництво корпусних меблів здійснюється в найкоротші терміни. Сучасне обладнання з Італії та Німеччини, використання кращого фурнітури від відомих марок забезпечують високу якість продукції. Спеціально для Вас співробітники компанії «ЕВРОШКАФ» створять стильний і при цьому недорогий корпусні меблі, яка не буде поступатися за красою тієї, що виготовлена з масиву дерева.

Корпусні меблі прекрасно гармонує з виробами зі скла.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024