Одежа взуття Дніпра (Дніпропетровська)



Одежа взуття :

Всього найменувань: 125, Переглядів: 197830

Київський модного дому CAT ORANGE пропонує зануритися в світ елегантності і романтизму. Завдяки дизайнерським центру та власного виробництва САТ ORANGE створює моделі одягу для успішних жінок, які вміють цінувати свій час, виглядають бездоганно і впевнено йдуть до досягнення своїх цілей і, звичайно ж, для тих, хто цінує якість і стежить за модними тенденціями.
Компанія CAT ORANGE для своїх колекцій вибирає тільки самі нові і креативні фактури, кольори і дизайни тканин, тому купуючи одяг від CAT ORANGE, Ви завжди будете впевнені у відмінній якості одягу, а також у тому, що вона на довгий час збереже свою актуальність.
Компанія CAT ORANGE є учасником міжнародних виставок і показів модного одягу. Серед наших постійних покупців телевізійні ведучі, журналісти, а також актори театру і кіно.
Одяг Модного дому CAT ORANGE створюється на власній виробничій базі, оснащеної сучасним європейським обладнанням. При виробництві одягу застосовується фурнітура та тканини від кращих світових виробників.
У фірмовому магазині " CAT ORANGE, що знаходиться на пр. Кірова, 125-Б представлені ексклюзивні моделі ошатних та ділових костюмів, коктейльних, вечірніх і повсякденних ділових суконь, блуз з натуральних тканин, літніх суконь і сарафанів з бавовни, льону та шифону. Для осінньо – зимового періоду CAT ORANGE пропонує куртки і пальто з натурального італійського кашеміру за доступними цінами.
CAT ORANGE – одяг гарного настрою...

 

Стильний, модний, яскравий одяг та інші товари під замовлення з Китаю!

Тепер порадувати себе обновкою можна не виходячи з дому.

SHOP na TAO інтернет магазин http://vk.com/shop_na_tao

Відправляємо у будь-яке місто України!

Магазин Італійського взуття ручної роботи.

Одяг для немовлят і дітей до 7 років

«ФасонЧики» - мультибрендовий інтернет-магазин для дітей та жінок, в якому представлені колекції Armani Junior, Iceberg, Dolce&Gabbana;, GF Ferre, Gucci, Frankie Morello.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024