Торгові центри Череповця



Торгові центри :

Всього найменувань: 123, Переглядів: 226532

Торговельно-розважальний центр розташований в Заягорбском районі Череповця (Заріччя), на одній з основних магістралей міста – проспекті Перемоги. Заріччя є самим густонаселеним районом Череповця, тут проживає понад 130 тис. осіб, тобто близько 40% всього населення. ТРЦ «Максі» розташований у центрі району, і при цьому володіє відмінною транспортною доступністю і для жителів інших районів міста, так, відстань до адміністративного і культурного центру Череповця - Радянського проспекту, становить менше чотирьох кілометрів, або близько 5 хвилин поїздки на автомобілі.

Концепція торгово-розважального центру орієнтована як на зручність повсякденних покупок жителів найближчих кварталів, так і на задоволення потреб жителів усього Череповецького району. Якірні оператори ТРЦ - продовольчий гіпермаркет «Максі», супермаркети побутової техніки та електроніки «Ельдорадо», спортивних товарів «Спортмастер» і дитячих товарів «Академія». Всього у складі торгової галереї ТРЦ «Максі» працюють більше сімдесяти підприємств торгівлі, розваг, сфери послуг та громадського харчування.

Будівля торгово-розважального центру триповерхова – два надземних поверху торговельного призначення та підземний рівень – парковка на 360 місць. Вертикальні комунікації в будинку забезпечуються ліфтами, траволаторів і ескалаторами. Введення об‘єкта в експлуатацію відбувся в грудні 2012 р.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024