Меблі Череповця



Меблі :

Всього найменувань: 247, Переглядів: 364630

Компанія Корпус-М пропонує широкий асортимент корпусних меблів (в наявності та під замовлення) в Череповці. У нас можна оплатити покупку по карті. Діє розстрочка без переплат до 6 місяців і кредит від банку Траст. Виконуємо доставку, збірку, гарантійне і післягарантійне обслуговування. Терміни виготовлення меблів, як правило, від 3х до 45 днів.

Асортимент:
-Комп‘ютерні, пиьсменные, офісні столи, офісні та комп‘ютерні крісла та запчастини до них.
-Кухні, обідні, кухонні столи, кухонні кутки, обідні групи.
-Шафи розпашні, шафи-купе, шафи з дверима «гармошкою», комоди, тумби підставки, туалетні столики, дзеркала в рамці
-Ліжка дитячі, дорослі, двоспальні, односпальні, півтораспальні, двоярусні, з елементами ковки, ліжка з масиву сосни та масиву гевеї.
-Меблі з осики для лазень
-Меблі з масиву сосни та гевеї
-Вішалки напольні, настінні костюмні, гардеробні, вітальні, модульні вітальні
-Меблі на металевому каркасі (столи, стільці, барні стільці, банкетки, табурети, лавки та ін) для барів, ресторанів та кафе
-меблі для шкіл, дитячих садів, готелів, закладів
-недорогі меблі для дачі
-Скрині, годинник, стелажі
-Ортопедичні та анатомічні матраци, наматрацники, поролон

Інтернет-огляд Matress.Ru – більше, ніж магазин з продажу матраців. Проявляючи турботу про покупців, інтернет-магазин "Матрес.Ру" розповідає про особливості ортопедичних матраців, пояснює, як правильно підібрати матрац, дає інформацію щодо виробників матраців і представляє огляд за цінами. Перед тим, як купити матрац, тут Ви можете отримати консультацію фахівців.

Салоном представлений широкий асортимент меблів для дому. Основною перевагою нашої меблів є висока якість, різноманітність її форм і колірного рішення в поєднанні з доступною ціною. Це дозволить Вам, незалежно від рівня Ваших доходів, отримати сучасну, практичну, і довговічну в експлуатації меблі, яка зробить Ваш будинок зручним, красивим і затишним.

РОЗВИТОК
Череповець , 162606, пр-кт Перемоги, 14

тел. 60-74-80
Актуально на 01.01.2018

Офісні та торгівельні меблі;
Металеві меблі;
Меблі для навчальних закладів та дитячих садків;
Меблі для бару і кафе;
М‘які офісні меблі.

Соло
Череповець , 162600, вул. Архангельська, 19

тел. 8 (8202) 28-39-88
Актуально на 01.01.2018

М‘які і корпусні меблі, у наявності і на замовлення. При повній оплаті -знижки. Доставка та монтаж -безкоштовно!

 

Здрастуйте, я - дизайнер інтер‘єрів.

Тобто я та людина, яка вміє перетворювати будь-яку квартиру, офіс, котедж в еталон стилю, комфорту і функціональності.
Зі мною в команді працюють професіонали, які вміють органічно поєднувати свій творчий потенціал з точним інженерним розрахунком.
Ми знаємо, як втілити вашу мрію про ідеальну кухні, дитячій або спальні.
Якщо ви хочете жити в атмосфері тонкої естетики, затишок і зручність, приходьте до нас. Ви зможете по достоїнству оцінити всі переваги співпраці з нашою студією дизайну.

Такі, як, наприклад:

Створення індивідуального і неповторного стилю приміщення, будь то кухня, спальня, вітальня або дитяча. Ми вміємо втілювати свіжі, нестандартні рішення. Оптимальна організація простору. Кожен сантиметр вашого будинку буде використаний грамотно і ефективно. Створення інтер‘єрів різного стилю – від помірних по вартості до елітних. Відповідальність, увага до кожного з вашим побажанням і точне дотримання термінів по розробці дизайну інтер‘єру. Узгодженість зустрічей і проведених робіт з вашим індивідуальним графіком. Кваліфікована допомога в правильному підборі оздоблювальних матеріалів. Підготовка всієї необхідної дозвільної документації. Ми співпрацюємо з будівельними бригадами різних цінових категорій, а також надаємо допомогу в погодженні проектної документації у всіх інстанціях.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024