Будівельні компанії Челябінська



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 1696, Переглядів: 237509

Компанія ТОВ «Модуль» пропонує вам придбати будівельні матеріали (ДВП, ДСП, Фанера,) за найбільш низькою ціною і на вигідних для вас умовах!
Наша компанія знаходитися на ринку більше десяти років.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками
Саме тому ми гарантуємо продукцію найвищої якості!

Послуги з будівництва, оренда спецтехніки, продаж бетону, продаж сипучих матеріалів

Даний інтернет ресурс надає можливість придбати будівельні матеріали за низькими цінами, а також замовити доставку до місця складування або безпосередньо на об‘єкт будівництва в найкоротші терміни. Великий вибір найменувань дозволяє підібрати дійсно необхідний Вам товар. У разі виникнення питань кваліфіковані фахівці допоможуть здійснити замовлення. Оплата проводиться безготівковим розрахунком всіма існуючими способами, а також розрахунком готівкою безпосередньо в офісі компанії.
Будемо раді нашій довготривалій співпраці.

ПОСЛУГИ ПІЧНИКА, р. Челябінськ і Челябінська обл
Мене звати Костянтин стаж роботи 10 років . Я особисто обговорюю і особисто виконую пічні роботи і це гарантує, що Ви не потрапите до не професіоналам - де по телефону, в рекламі і при зустрічі говорять красиво одні люди, а працюють інші й іноді за фактом робота залишає бажати кращого... КЛАДУ і РЕМОНТУЮ будь ПЕЧІ, як прості (не дорогі), так і складні.. - Створюємо незвичайний ДИЗАЙН печей, камінів та пічних комплексів. РЕМОНТ та ЧИЩЕННЯ: Якщо у Вас ДИМИТЬ піч: ЗАСМІТИЛИСЯ димоходи, ЗАБИЛАСЯ труба, НЕ РОЗТОПЛЮЄТЬСЯ після зими... чи у Вас нова піч і кладка вже просохла, але дим все одно іде в хату, значить допущені технологічні ПОМИЛКИ пічника ПРИ КЛАДЦІ, а також будь-які інші ситуації... - УСУНУ всі причини задимлення, - ПРОЧИЩУ трубу і димоходи, - ЗАКРІПЛЮ або ПЕРЕУСТАНОВЛЮ топкові й піддувальні ДВЕРКИ та іншу пічну фурнітуру, - ЗАДЕЛАЮ ТРІЩИНИ і ЗАМІНЮ тріснуті ЦЕГЛИ, - ВИПРАВЛЮ технологічні помилки. КЛАДКА: КЛАДУ ПЕЧІ будь-якої складності (як типові або індивідуального проектування, так і по кресленнях або малюнками замовника), а також КАМІНИ, РОСІЙСЬКІ ПЕЧІ, ПЕЧІ-КАМІНИ, жаркі ПЕЧІ КАМ‘ЯНКИ в баню, БАРБЕКЮ і ВУЛИЧНІ МАНГАЛИ. - Якісна кладка c гарантією, ШОВ 3-5 мм або під обробку. - Проектування печей камінів під ваше будова. - ОБЛИЦЮВАННЯ плиткою, ШТУКАТУРКА печей, камінів. - Використовую сучасне обладнання для роботи. - КОНСУЛЬТАЦІЯ по печей, камінів, матеріалів і супутніх робіт. - Робота ВІДРЯДНА і «ПІД КЛЮЧ». ВИЇЗД до замовника. Враховую усі побажання замовника! Працюю професійно, акуратно і оперативно. Ціную час і майно замовника!!! - БЕЗКОШТОВНА консультація по телефону! - БЕЗКОШТОВНА допомога у виборі і закупівлі матеріалів і пічної фурнітури (на все є ЗНИЖКИ)! - БЕЗКОШТОВНИЙ виїзд на огляд та консультацію (для замовника)! Вартість робіт з кожним замовником обговорюється індивідуально. Писати і надсилати ескізи або фото печей і об‘єктів можна на пошту... Гарантія 36 місяців.

Шановні клієнти!

Компанія «Профмаркет» пропонує комплексні поставки будівельних матеріалів (зі складу в р. Челябінську і під замовлення):

* Металочерепиця (монтеррей, супермонтеррей , максі, банга, джокер з покриттями :Поліестер, Вікінг, Норман, Призма, Пластизол, Агнетта о. ін) – від 240р.

* Профнастил і плоский лист (Кольоровий та оцинкований всіх видів і товщини)- від 155р. фарбований – від 225р.

* Фасонні вироби з металу

* Ондулін і Ондувиллу – від 385р.

* Гнучка Черепиця (Ruflex, Esten, Katepal, Shinglas, Tegola, Shinglas, IKO, Ikopal)- від 198р.

* Композитна черепиця (Roser, Decra, Metrotile, Luxard)- від 800р.

* Матеріали для плоских покрівель (Бікрост, Біполь,Руберойд та ін)

* ЗБВ – Обговорюється особисто в залежності від обсягу

* Газоблок – 3 виробника - ціна обговорюється особисто в залежності від обсягу

* СЕНДВІЧ-ПАНЕЛІ з наповнювачем з мінеральної вати і пінополістиролу)

* Сайдинг металличекий – від 260р.

* Металлокасеты

* Фасадні панелі

* Линеарные панелі

* Сайдинг Вініловий (Docke, TECOS, Альта-Профіль,ОРТО, Файнбир, VOX, VinilOn)- від 130р.

* Цокольний сайдинг, фасадні панелі – від 400р (Docke, Альта-профіль, Доломіт)

* Водостічні системи (Металеві та вінілові від 8 виробників)

* Мансардні вікна та сходи (Velux, Fakro, Rotto)

* Пластикові вікна ( Veka , KBE, TYSSEN, Баутек, Форвард, Goodwin)

* ОСБ-3 і Фанера ( Bolderaja, Krono, EGGER, Kosmos, kronopol)

* Теплоізоляція (isover, Тизол, Тисма, Аксі, Кнауф, Ековер,. Хата, УРСА та ін)- від 1230р. м3

* Пінопласт і Екструдований пінопласт – від 1220р. м3

* Оздоблювальні матеріали (гіпсокартон, профілі, Сухі будівельні суміші, ламінат, панелі МДФ і ПВХ Стелі типу «Армстронг»)

З повним асортиментом будматеріалів ви можете ознайомитися на сайті www.profmarket74.ru або за телефоном +79124741666 прямо зараз.

Компанія "Служба Сервісу Воріт" пропонує автоматичні ворота в челябінську, гаражні секційні ворота, воротні системи, рольставні і рольворота, автоматичні шлагбауми, вхідні сталеві двері і великий асортимент супутньої продукції за конкурентними цінами і в найкоротші терміни.

Будінвест
Челябінськ , Свердловський проспект, 78, офіс 2

тел. 8 (351) 223-10-71
Актуально на 01.01.2018

Будівельні роботи, електромонтажні роботи, оздоблювальні роботи.

Фахівці ТОВ "Стройсмета-Урал" надають допомогу в складанні кошторисів і проведення їх експертизи, готують всю документацію, необхідну для встановлення вартості різних будівельних робіт по всій Челябінської області. Наші експерти не тільки перевіряють кошторису, але і коригують їх вартість, за бажанням клієнта, як у бік зменшення, замінивши будівельний матеріал, на більш дешевий аналог, так і в бік збільшення, використовуючи якісні, але більш дорогі матеріали.

Всі види експертиз у будівництві від незалежної експертизи інженерних вишукувань і будівельно-технічної експертизи до повної або часткової перевірки готового об‘єкта від компанії ТОВ «Стройэкспертиза» - Челябінськ.

Центр Ландшафтного Дизайну "Терра" надає повний комплекс послуг з ландшафтного проектування, благоустрою та озеленення території.
Основні напрямки діяльності:
• Ландшафтне проектування об‘єктів будь-якого рівня складності і рельєфу, дизайн саду. Комп‘ютерне проектування, 3D моделювання.
• Реалізація повного комплексу робіт по ландшафтному дизайну.
• Послуги садівника. Догляд за ділянкою. Догляд за садом.
• Зимові сади. Послуги по догляду за рослинами в будинку і офісі. Догляд за кімнатними рослинами.
• Декоративно-листяний і хвойний посадковий матеріал.
• Фітодизайн офісів та місць відпочинку (баз відпочинку, санаторіїв та ін.)
• Озеленення прибудинкових територій, балконів, дахів, терас.
• Авторський нагляд
• Консультації по Фен-шуй ділянки.
• Послуги з вертикального озеленення - зелена стіна - зимовий сад на стіні з живими рослинами і автоматичним поливом (фитомодуль, фитостена, фитокартина).
• Діагностика якості ландшафтних робіт: діагностика проекту, діагностика виконаних ландшафтних робіт. Багатоплановий аналіз території.
Фахівці ЦЛД "Терра" готові створити для Вас ексклюзивний куточок природи!

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

170

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024