Вікна Чайковського



Вікна :

Всього найменувань: 14, Переглядів: 269151
Фаворит
Чайковський , 617760, вул. Карла Маркса, 24

тел. +7 (34241) 3-42-63
Актуально на 01.01.2018

Колектив нашої компанії веде діяльність у сфері віконного виробництва починаючи з 2003 року. За цей період наші співробітники отримали гарний досвід по роботі з віконними конструкціями з ПВХ і Алюмінію, що дозволило нам міцно закріпиться на ринку р. Чайковського. Наша компанія працює з кращими заводами р. Пермі які мають повністю автоматизовану виробничу лінію, завдяки чому досягається найкраща якість продукції. Ми працює з виробами з профілю VEKA, REHAU, KBE, PROPLEX, на сьогоднішній день це одні з найкращих виробників віконного профілю на Російському ринку.

Якість товару і послуг, що надаються, це першочергове завдання компанії. На всю продукцію надається ГАРАНТІЯ. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу. Наші співробітники регулярно відвідують семінари та проходять навчання для підвищення кваліфікації.

Цінова політика нашої компанії влаштована таким чином, щоб кінцевий споживач не переплачував за непотрібні витрати. Ми максимально скорочуємо витрати усередині компанії зберігаючи при цьому якість продукції, що дозволяє нам запропонувати найбільш привабливі ціни. Працюємо КРАЩЕ, для того щоб ви платили МЕНШЕ,

Ми здійснюємо БЕЗКОШТОВНИЙ виїзд спеціаліста, у зручний для клієнта час, для проведення консультацій та виконання необхідних вимірів. Враховуючи ваші побажання і особливості приміщення, наші співробітники запропонують найбільш підходящий варіант виробу, комплектуючих і вироблених робіт.

Всю необхідну інформацію ви можете знайти на нашому сайті, або звернутися в ОФІС.

Дякуємо за проявлений інтерес до нашої компанії, і сподіваємося на подальшу співпрацю!

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024