Транспортні послуги Барнаула



Транспортні послуги :

Всього найменувань: 20, Переглядів: 158658

Послуги екскаваторів-навантажувачів, самосвалів. Земляні роботи, екскаваторні ковші 50, 75 див. Навантаження і вивіз будівельного та побутового сміття. Прибирання та вивезення снігу.

Доставка піску, щебеню, відсіву, керамзиту, землі та інших вантажів по місту, передмістя.
Погодинна оренда даної техніки. Будівельні і земельні роботи.
Оренда самоскидів КАМАЗ.
Вивіз будівельного та побутового сміття.

Готівковий і безготівковий розрахунок.
Укладаємо договори.

Альфатранс
Барнаул , 656037, пр-т Калініна, 57

тел. +7 (929) 398-93-44
Актуально на 01.01.2018

Вантажоперевезення по всій території РФ

Оптово транспортна компанія ТОВ Компанія Кайдзен займається перевезеннями сипучих вантажів, інертних матеріалів, ЗБВ виробів та іншого габаритного вантажу. Компанія працює на ринку вантажоперевезень більше 10 років. Компанія займається перевезенням піску, щебеню, гравію, вугілля, ЩПС, ЩПГС, ПГС, сільськогосподарської продукції, а саме свкелы, картоплі і моркви. ЗБВ виробів: плит, колодязів, кілець, паль і т. д. Перевезення металевих балок, труб, дроту, сітки, арматури, сортового прокату.
Налагоджена система логістики дозволяє нам оперативно і надійно організовувати доставку автомобільним транспортом інертних матеріалів у будь-яку точку Сибіру і за її межі.

Евакуація автомобілів до 2,5 тонн. Місто/Міжмісто. Низькі ціни. Послуги самогруза (сам вантажу сам керую) 3-5 тонн. Цілодобово, без вихідних. Вантажі до 6,5 метрів.

Послуги вантажоперевезень від газелі 1,5 тонни до 20 тонною євро-фури. Здійснюємо квартирні і офісні переїзди, такелажні роботи з перевезення сейфів, банкоматів та інших важких речей!

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024