Будматеріали Барнаула



Будматеріали :

Всього найменувань: 107, Переглядів: 293315

ТПК Центр Металлокровли® - сучасний російський виробник металевого паркану для огорож і огорож, декоративних огорож, оригінального благоустрою.
Ми виробляємо інноваційний продукт із сталі з полімерним покриттям і стали з декоративним покриттям під камінь і дерево, який успішно продається по всій території РФ.

ТехКомплектСтрой - компанія в Барнаулі, реалізує будівельне устаткування власного виробництва і сторонніх виробників. У нас Ви можете придбати бетонозмішувачі, вібростоли, віброплити, бензинові та дизельні генератори, газове обладнання, теплові гармати, бадді для бетону і бетононасоси, будівельні риштування та опалубки. Телефонуйте або дивіться весь асортимент на нашому сайті.

Будівельний портал "Будівництво та Ремонт" – це найбільший будівельний портал р. Барнаул (Алтайский край), являє собою структурований каталог з рубрикацією за категоріями. Наш портал об‘єднав у собі дві системи:
У першому випадку – для користувача спрощена система пошуку потрібного товару і послуги. Будівельний портал забезпечений зручним пошуком і структурованим каталогом, що дозволяє швидко знайти необхідну в даний момент інформацію.
У другому випадку – це унікальна рекламна площадка будівельних товарів і послуг. Аудиторія нашого будівельного порталу зростає з кожним днем. Тому додаючи інформацію про свою компанію, Ви гарантовано отримуєте в довгостроковій перспективі зацікавлених у Ваших товарах і послугах клієнтів.
Наша мета – стати головним спеціалізованим інформаційним будівельним ресурсом в Росії! Для цього ми прикладаємо усі зусилля. Наш будівельний портал постійно розвивається і вдосконалюється.
+7 (3852) 250-733
barnaul.stroikaremont.ru

Сибірська Садиба – офіційний дилер масел, фарб і лаків для дерева BIOFA і REMMERS виробництва Німеччини.
Для вашого дерев‘яного будинку і лазні:
• Оздоблення – швидко і якісно: шліфування, фарбування, нанесення герметика
• Натуральні масла і фарби. Не тріскаються і не лущаться, легко оновлюються.
• Герметик «теплий шов». Закладення швів і тріщин шириною до 6 см, 8 кольорів.
• Прихований кріплення для дерев‘яної дошки і терас. Швидкий і надійний монтаж, не розколює дошку.
• Віск для лазні та сауни
• Покриття для дерев‘яних меблів

Компанія «Алтай Сходи» пропонує широкі можливості по оформленню житлового приміщення оригінальним конструктивним елементом – сходами на другий поверх. До вашого вибору різні типи сходів на другий поверх: гвинтові, сходи на больцах, дерев‘яні, металеві та інші види сходів на другий поверх.

Компанія виробляє і встановлює не тільки сходи, але і пандуси для інвалідів будь-якої складності, де нержавіюча сталь забезпечує надійне пересування по пандусу, запобігає зісковзуванню руки, і довгий термін служби.

Також компанія «АлтайЛестница» пропонує великий вибір будь-яких комплектуючих до сходів: балясини, східці, перила, труби, заглушки, кріплення, опори, з‘єднувачі, стійки, кути, подовжувачі поручня, фланці та інші важливі елементи сходів.

"Продаж покрівельних і фасадних матеріалів

З 2007 року компанія займається продажем покрівельних та фасадних матеріалів на території Алтайського краю.
Наші принципи роботи:

1. Гарантія термінів. Ми дорожимо нашими клієнтами і намагаємося зробити все можливе, що б задовольнити всі їхні потреби та забезпечити виконання наших зобов‘язань у термін. Завдяки великому складу, практично весь асортимент продукції у нас завжди в наявності.
2. Відмінна ціна. Купуючи у нас, Ви отримуєте товар за найкращою ціною на ринку. Ми працюємо без посередників безпосередньо з заводами, а так само робимо деякі матеріали самостійно, що гарантує низькі ціни і якість будматеріалів.
3. Доставка. Ми працюємо тільки з перевіреними фірмами, які займаються вантажоперевезеннями і наші клієнти впевнені, що товар буде доставлений в потрібний час. В деяких випадках і при проведенні акцій ми робимо БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ.
4. Великий досвід. Наша компанія існує з 2007 року і обслужила за цей час понад 10000 клієнтів. В нашій компанії працюють професійні співробітники, які мають великий досвід роботи в даній сфері.

"

Ми пропонуємо за вигідними цінами:
1) Покрівельні матеріали - профнастил (профлист), металочерепиця, Ондулін, руберойд
2) Сайдинг - вініловий і металевий , металлосайдінг під колоди і брус, цокольний садйинг під камінь, фасадні панелі під цеглу.
3) Утеплювач - мінвата Ізовер, мінеральна вата Кнауф, базальтова минплита П - 75, кам‘яна теплоізоляція ПТЕ - 75 (р. Назарово)
4) Листові матеріали - ОСБ (ОСП, ОСБ) - плита, ДСП, ДВП, фанера хвойна і вологостійка.
5) Сухі будівельні суміші Геркулес, Кнауф, Ветоніт, Ротгипс - штукатурки, шпаклівки (шпаклівки), наливні підлоги (ровнители підлоги), клей для плитки і керамограніта.
6) Щебінь, пісок з доставкою
7) Горищні сходи, панелі ПВХ і багато іншого

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

11

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024