Меблеві фабрики і продукція Барнаула



Меблеві фабрики і продукція :

Всього найменувань: 57, Переглядів: 130470

Ми раді вітати Вас!
Всі ми прагнемо до комфорту: оточуємо себе красивими речами, оновлюємо інтер‘єр, а меблі - найважливіша частина інтер‘єру. Вона вносить в наш дім атмосферу затишку, робить його зручніше і функціональніша.
Меблева фабрика "Ахтамар" представляє Вашій увазі оновлену колекцію меблів. Вся вона відобразила багаторічний досвід роботи, все те, чого ми навчилися самі і завдяки Вашим зауваженням і пропозиціям, за ці складні, але дуже продуктивні роки.
З самого першого дня своєї роботи у 1998 році меблева фабрика "Ахтамар" зробила ставку на якість і функціональність, що дозволило стати меблів практичним і безпечним у використанні. Широкий вибір представлених моделей та їх колірних рішень задовольнить смаки найвибагливіших покупців.
Сьогодні фабрика – це одне з небагатьох підприємств з повним циклом виробництва, меблі проходить повний шлях: від сушіння деревини, виробництва і складання меблів, закінчуючи упаковкою та доставкою виробів. За роки роботи тут сформувалися принципи, які не порушуються ні при яких обставинах: якість, ергономічність, комфорт. Якщо детальніше, то меблі фабрики «Ахтамар» відрізняється оригінальним дизайном, оптимальним поєднанням ціни і якості, екологічністю і ергономічністю всіх видів продукції. Меблеві лінійки як для оптових, так і для приватних покупців, гнучка система знижок і прагнення відповідати потребам покупців дозволяють бути «Ахтамару» в якійсь мірі законодавцем меблевої моди.
Наш пріоритет – якість продукції. Для забезпечення безперебійного контролю якісних показників нашої меблів введена система ВТК на кожному етапі виробництва.
Ахтамар – це понад 60 найменувань тільки м‘яких меблів, а ще корпусні меблі, скляне виробництво, вироби з масиву, обідні групи, спальні, дитячі, кухні, прихожі, комоди, комп‘ютерні столи, шафи-купе... Все, дійсно, важко перелічити – асортимент вражає!
Маючи у власності близько 6500 кв. метрів складських приміщень, виробничих і офісних площ, ми забезпечуємо безперебійне виробництво меблів та своєчасну доставку, що дозволяє залишити задоволеним кожного покупця. Велика увага приділяється зниженню собівартості продукції, що, безсумнівно, впливає на вартість готового виробу, при цьому якість самого виробу залишається на належному рівні.
Діяльність фабрика «Ахтамар» відома далеко за межами Алтайського краю. Щорічна участь компанії «Ахтамар» у різних виставках і ярмарках, а також численні перемоги, підтверджують визнання професіоналів. Так, у 2008-2009 році меблева фабрика «Ахтамар» була визнана кращим підприємством по Алтайському краю у своєму сигменте ринку, стала лауреатом конкурсу «Кращий алтайський товар 2008 року». У 2009 році меблева фабрика «Ахтамар» отримала золоту медаль, набравши 74,5 з 75 можливих балів, на Міжрегіональному конкурсі «Кращі товари та послуги Сибіру «Гемма», у якому брали участь підприємства від Уралу до Далекого Сходу. Також в 2009 році набір м‘яких меблів «Олександра» увійшов у програму «100 кращих товарів Росії». Є нагороди «За довговічність і простоту в догляді», «За лідируючі позиції в регіоні», «За розширення асортименту і стабільну якість» та ін. А довіру і повагу споживачів – що цінується тут понад усе – підтверджується стійким попитом.
Ми щиро сподіваємося на співпрацю з Вами, на Вашу думку про виробленої нами меблів, ми прислухаємося до Ваших зауважень та пропозицій у питаннях якості та сервісу.
Ваша думка для нас є дуже важливим.
Ми виробляємо меблі для Вас!

Комфортност
Барнаул , Революційний пер., 116б

тел. +7 (385) 220-11-60
Актуально на 01.01.2018
Меблевий Стандарт
Барнаул , проспект Космонавтів, 6В

тел. +7 (963) 517-16-16
Актуально на 01.01.2018
М-фасад
Барнаул , проспект Космонавтів, 55Д

тел. +7 (385) 252-93-96
Актуально на 01.01.2018
ТДМ-Сибір
Барнаул , вул. Малахова, 2г

тел. +7 (385) 250-60-78
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024