Готелі Барнаула



Готелі :

Всього найменувань: 88, Переглядів: 306491

Готель ХОСТЕЛ-БАРНАУЛ — це 10 затишних, різнокольорових номерів, просторих і комфортабельних.
Ми знаходимося в Центрі міста в тихому провулку в крокової доступності від залізничного/авто Вокзалу.

Комплекс «Гостинний двір» розташований в санаторній зоні р. Барнаула, в сосновому бору, в 15 хвилинах їзди від центру міста.
Нашим гостям пропонується розміщення в сучасному міні-готелі, що складається з шести номерів різних категорій від економ-класу до люксу. У кожному номері ТБ, телефон, безкоштовний WI - FI, холодильник, чайник.
На закритій території з відеоспостереженням є парковка автотранспорту .
Цілодобово відкрито кафе з можливістю доставки замовлення в номер готелю. Надається можливість самостійного користування обладнаною кухнею-їдальнею.
«Гостинний двір» відмінно підходить для комфортного перебування:
- відряджених осіб, дозволяючи поєднувати ділову поїздку з відпочинком на природі;
-гостей Барнаула, які приїхали в крайові медичні установи, розташовані в цьому районі;
- мешканців нашого міста, які бажають провести вихідні на природі.
У «Гостинному дворі» проводяться різні заходи: сімейні торжества, ділові зустрічі, семінари, корпоративні свята, командні ігри, у тому числі для школярів і студентів.
Для проведення заходів пропонується банкетний зал. Можлива організація кава-брейків, бізнес - ланчів.
На території комплексу розташовані альтанки, розраховані на компанії до 100 осіб. У прокат надається спортивне та ігрове обладнання.
До послуг гостей - сауна з великим парильному відділенням, кімнатою відпочинку і купіллю.
Можливі готівковий, безготівковий розрахунок, до оплати приймаються банківські картки Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express.

Готель «Барнаул» розташована в центральній частині міста, поруч з авто та залізничним вокзалами, на перетині маршрутів всіх видів транспорту: автобусів, тролейбусів, трамваїв та маршрутного таксі.

В готелі 325 номерів, одночасно в готелі може розміститися 471 гість.

Пропонуємо Вам розміщення в одномісних і двомісних номерах різних категорій – від «Стандарту» до «Апартаментів».

Апарт-готель "Південний" — це комфортний готель в Барнаулі, розташована в спокійній зеленій зоні міста з чистим повітрям. Переваги готелю: зручна транспортна розв‘язка, парковка поруч з готелем, відеоспостереження, швидкісний Wi-Fi, інтерактивне і супутникове ТБ.

Номерний фонд апарт-готелю "Південний" включає 7 номерів, починаючи від недорогих студійних варіантів для одного або декількох чоловік до просторих поліпшених апартаментів підвищеної комфортності для сімей і витрат. Номера ставляться до квартирного типу, що гарантує максимальну наближеність до домашньої атмосфери (кухонна зона, ванна, робочий стіл, шафа купе, зручні ліжка). Відвідувача готелі доступна оренда номерів по годинах, діти до 12 років заселяються безкоштовно.

PRESTIGE
Барнаул , Сто шістдесят п‘ять

тел. +7 (906) 967-77-72
Актуально на 01.01.2018

Готель «Престиж» — Розташований поруч з центром ділової активності міста і в безпосередній близькості від адміністративних центрів міста і краю. Недалеко від готелю знаходяться: крайовий театр драми, театр музичної комедії, магазини, головпоштамт, головна бібліотека краю, найстаріші вузи, площа Жовтня, Авто і ж/д вокзал, крайовий діагностичний центр.
Готель «Престиж» надає своїм гостям наступні послуги:
• реєстрація іноземних громадян, які проживають у готелі;
• безкоштовний Wi-Fi у номерах;
• цілодобовий кафе-бар;
• платіжний термінал;
• доставка замовлення з бару готелі в номер;
• парковка під відеонаглядом
• пральня;
• SMART - телебачення;
• бронювання авіа і ж/д квитків;

У готелі 6 недорогих, затишних номерів. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, фен, праска, виклик таксі, цілодобова стійка реєстрації гостей, кімната прийому їжі і безкоштовна парковка на території.

Серед зручностей номерів готелю килими, телевізор, система опалення та письмовий стіл. Гості можуть користуватися загальним душем.

У будь-який час за запитом для гостей міні-готелю «Абсолют» сервірують сніданок або вечерю. Сніданок в готелі приготований по-домашньому і коштує від 50 рублів до 100 рублів.

 

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024