Автошколи Барнаула



Автошколи :

Всього найменувань: 51, Переглядів: 225538

Лауреат конкурсу "Кращі автошколи Росії 2013",лауреат конкурсу" Найкраща послуга року Алтай 2013". Якісне навчання.індивідуальний підхід,початок занять в день звернення.

Автошкола Рух запрошує всіх бажаючих навчитися на ВСІ категорії. Теоретичні заняття:з 18.00 до 20.00.Водіння в зручний для вас час. Комп‘ютерний клас,здача іспиту в ГИБДД з групою.

Головна дорога
Барнаул , пр-т Будівників, 3, офіс 32

тел. 8 (3852) 39-61-61
Актуально на 01.01.2018

Ми пропонуємо навчання водіїв категорії «В» на автомобілях механіка і автомат. Підберемо зручний графік навчання і тренувань.

Автоледі, автошкола для жінок.
АВТОШКОЛА – нового формату
- Курси водіння - «А», «В» - ЄВРОПЕЙСЬКА МЕТОДИКА
- Підвищення водійської майстерності:
Уроки Автоинструктора:
підвищення навичок водіння,
відпрацювання маршрутів міста (дім-робота тощо),
водіння на заміських трасах,
водіння на ожеледі,
контраварійна підготовка, екстремальне водіння,
спортивне водіння.

- Дитячо-Юнацька Школа водіння авто, ПДР, змагання

- Прокат (дорослим і дітям) – БАГГІ, кросові АВТО, МОТО, квадроцикли

Відмінний результат вашого навчання - гідність нашого центру!

Курс "1,5 місяця" - Європейська методика
Підготовка водіїв категорії «В» за 6 тижнів
Особливістю центру є нестандартний підхід до процесу навчання, який в порівнянні з загальноприйнятою методикою підготовки водіїв дає більш високий результат навчання.

Тільки в нашому центрі:
• Персональний інструктор на весь термін навчання (підбирається індивідуально для кожного, з урахуванням психологічної сумісності). Завдання нашого центру при підготовки кандидатів у водії - організувати якісні практичні заняття, які допоможуть курсанту підготуватися до самостійного впевненому управління. Щодня з вами буде перебувати наставник, який буде знати ваші особливості, ваш характер, працювати над помилками і відповідати за кінцевий результат своєї роботи (відгуки про фахівців БЦВВМ).
• Психофізіологічне тестування необхідних якостей водія на АПК (безкоштовно).
• Заняття з водіння проходять щодня з понеділка по п‘ятницю (можлива коригування графіка) перший час на автодромі, на якому займаються тільки наші клієнти, потім на дорогах міста. Робота з органами управління автомобілем заснована на м‘язової пам‘яті. Вона формується за рахунок постійних і численних повторень. Перебуваючи за кермом автомобіля щодня ви привчаєте свої м‘язи працювати самостійно, без участі головного мозку, який буде сконцентрований на своїй роботі - оцінці дорожньої ситуації.
• Фіксоване індивідуальне час для практичних занять. На весь термін навчання за вами закріплюється зручний час для занять з водіння. Це дає гарантії того, що час, який відводиться на водіння, визначене договором буде використано вами в повному обсязі. Вам не потрібно перед кожним заняттям дзвонити і записуватися на урок.
• Двофазне навчання - передбачає заняття на власному автомобілі після отримання водійського посвідчення за програмою «Складне габаритне маневрування» або «Контраварійна підготовка». Заняття дозволять молодому водієві відчути свій автомобіль, впевнено маневрувати в щільному потоці, познайомлять з тонкощами паркування, руху заднім ходом, а так само навчать прогнозувати критичну ситуацію на дорозі і поведінку автомобіля в ній.
• Діє програма «психологічний комфорт курсанта», яка забезпечує високу мотивацію курсанта і знижує рівень тривожності при здачі іспиту в ГИБДД.
• Розстрочка платежу. Ви можете поділити оплату за навчання на 6 частин, тобто платити 1 раз в тиждень.
• Видається комплект необхідної літератури (безкоштовно). На перших теоретичних заняттях Ви отримаєте повний комплект навчальної літератури, до того ж у нас Ви можете взяти у тимчасове користування інші книги, які будуть корисні в освоєнні водійської майстерності.
• Відсутня матеріальна відповідальність за навчальний автомобіль. Договором визначено, що ви ні за яких обставин і ні на якому етапі своєї підготовки не несете відповідальності за навчальний автомобіль. Відсутність матеріальної відповідальності знижує психологічну напруженість під час ваших занять на автомобілі.
• Організована здача іспитів (використовується автомобіль на якому ви навчалися). Повторне перескладання внутрішніх іспитів - безкоштовно. Повторне перескладання з наступною групою в ГИБДД - безкоштовно.
• Ввічливість інструкторів і викладачів повинна бути соціальною нормою, але в силу усталених тенденцій на ринку автошкіл ми змушені говорити про це, як про нашу перевагу. Послуга з підготовки водіїв по суті відноситься до разової, тобто отримавши права потребу в подальших послуги автошколи відсутня. У зв‘язку з цим в автошколах немає належного ціннісного підходу до учнів. Слово «інструктор» у багатьох викликає страх, представляється не вихований, не стриманий і не зацікавлений Вами людина. При первинному контакті з бажаючими пройти курси дуже часто доводиться чути: «А у Вас інструктора не сваряться?». Виходить, що в розумінні майбутніх водіїв закладений образ хорошого інструктора як людину, яка просто не буде на них кричати, про педагогічних характеристиках ніхто навіть і не замислюється. Одне із завдань нашого центру - розвіяти міф про «страшний інструкторі». А про професіоналізм наших інструкторів, говорить результат вашого навчання.
• Бережливе ставлення до Вас. Кожен клієнт нашого центру - це в першу чергу КЛІЄНТ, і тільки потім учень.
Офіс, навчальний клас: Леніна, 154а, корп -2, офіс 207
навчальний клас: Крупської, 99а

Автошкола
Барнаул , вулиця Попова, 192А

тел. +7 (3852) 77-16-47
Актуально на 01.01.2018

Автошкола АвтоГрад проводить набір учнів на ВСІ категорії. Грамотний викладацький склад,досвідчені викладачі,комп‘ютерний клас.Автомобілі механіка-автомат. Здача іспиту в РЕО ГИБДД з групою.

Лідер, автошкола
Барнаул , 656019, вул. Юріна, 194а, оф. 309, пов. 3

тел. +7 (3852) 22-95-59
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024