Туристичні фірми Балаково



Туристичні фірми :

Всього найменувань: 22, Переглядів: 264579

Компанія "SAFEтур" пропонує АВТОБУСНІ ТУРИ ПО РОСІЇ на комфортабельних автобусах туристичного класу Man і Mercedes-Benz.

Туристичне агенство SUMMER LINE Річна лінія представляє:
АВТОБУСНИЙ ТУР -НЕЗАБУТНЯ АЛУШТА.
Мальовничі краєвиди, величезна кількість визначних пам‘яток, найчистіше море і південне гостинність чекають на Вас в Алушті Республіка Крим.Тур 9днів/8 ночей У ВАРТІСТЬ ВКЛЮЧЕНО проживання в санаторії 1,2,3 місцевих номерів, в номері телевізор, холодильник, зручності в номері, в деяких номерах є балкончики.Виїзд З БАЛАКОВО ВІД БАЛАКОВО -БАНКУ Ф. Соціалізму 21 ЩОТИЖНЯ ПО ПОНЕДІЛКАХ О 8.00 .Ми СТВОРЮЄМО НОВУ ЯКІСТЬ ВІДПОЧИНКУ.

АВТОБУСНИЙ ТУР ЖАРКИЙ АДЛЕР-Жаркий і сонячний Адлер,найчистіші пляжі,Абхазія за перевалом.чекає на Вас цього літа!Поспішайте відвідати олімпійські об‘єкти,Сочі-парк атракціонів і курорт Роза Хутір.Проживання Гостьовий будинок Лісова казка -3-поверховий зруб,2,3-місні номери,зручності у номері,кондиціонер,телевізор,холодильник у номері.У вартість входить проїзд та проживання 7 діб,відвідування Сочі-парку,єдиний квиток дає право на відвідування всіх атракціонів парку.Тур 9 днів/8ночей.виїзд з Балаково по вівторках від Балаково-Банку Ф. Соціалізму 21 о 8.00 ранку.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024