Стоматологія Арзамаса



Стоматологія :

Всього найменувань: 29, Переглядів: 309725
Блиск
Арзамас , вулиця 9 Травня, 18

тел. +7 (950) 715-25-55
Актуально на 01.01.2018
Адамант 2
Арзамас , вул. Радянська, 1а

тел. +7 (83147) 4-07-33
Актуально на 01.01.2018

Зубний біль: у світі є не так багато речей, які доставляють подібне занепокоєння. А якщо ця біль триває не один день... Не впадайте у відчай, ми знаємо, як вам допомогти. У медичному центрі «Евромед» в Арзамасі відкрився стоматологічний кабінет – загін професійних рятувальників і майстрів зубного справи, які в одну мить допоможуть позбутися від зубного болю. Наші фахівці з особливою увагою підходять до кожного окремого випадку і в найкоротші терміни змушують людей сяяти здорової посмішкою.

Стоматологія «Евромед», впевнено поповнила ряди зубних клінік Арзамаса, оснащена найсучаснішим обладнанням, що дозволяє вирішувати будь-які, навіть найскладніші завдання. Наші фахівці безкоштовно проведуть консультацію, розглянуть кожен окремий випадок і призначать найбільш відповідний курс лікування виходячи зі встановленого діагнозу.

У рамках лікування зубів в Арзамасі ми пропонуємо повний спектр послуг-від діагностики до протезування зубів в стоматології «Евромед»:

• лікування карієсу: від початкового до глибокого, лікування пульпіту і періодонтиту;

• протезування зубів з допомогою самих сучасних імплантатів;

• відбілювання зубів в Арзамасі – найбільш затребувана стоматологічні процедура в останні роки;

• виправлення прикусу: останні досягнення ортодонтії дозволяють робити правильний прикус практично в будь-якому віці з використанням або без використання брекетів;

• рентгенологічна діагностика: в стоматології «Евромед» в Арзамасі ви можете провести повну перевірку стану зубів і виявити захворювання порожнини рота на початковому етапі;

• профгігієна: на думку стоматологів центру «Евромед», регулярна профгігієна порожнини рота – запорука здоров‘я і краси посмішки.

Записатися на прийом і отримати всю необхідну інформацію про режим роботи «Евромед» стоматології в Арзамасі можна за телефоном, вказаним на нашому сайті.

Дитяче відділення Арзамаської стоматологічної поликлинники, Муніципальне лікувально профілактичний заклад ...
Арзамас , Паркова вулиця, 8

тел. +7 (83147) 7-22-54
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024