Агентства нерухомості Александрова



Агентства нерухомості :

Всього найменувань: 36, Переглядів: 276809

Купівля-продаж-оренда квартир, дач, будинків, кімнат, котеджів, земельних ділянок
Юридичні послуги
Складання договорів по простій письмовій формі
Оформлення спадщини

Агентство нерухомості «Гарант» є однією з провідних ріелторських фірм міста Александрова і Олександрівського району. Наша фірма існує на ринку нерухомості міста Александрова з 2002 року. І думаємо наші клієнти по достоїнству змогли оцінити нашу роботу. Одним з основних принципів роботи є турбота про інтереси клієнта. Велика кількість наших клієнтів звертається в наше агентство нерухомості за рекомендацією своїх знайомих і друзів, які користувалися нашими послугами.

Багато хто наші клієнти змогли придбати квартири за допомогою іпотечного кредиту, з використанням кредитних коштів, наданих за житлової субсидії або «сертифікату військовослужбовця». У базі даних агентства нерухомості "Гарант" постійно знаходяться більше 250 об‘єктів нерухомості, розташованих в Александрові і Олександрівському районі - квартири, будинки, дачі, котеджі, земельні ділянки. З нашою допомогою ви можете купити, продати, обміняти нерухомість в Александрові і Олександрівському районі.

Алекс Град
Александров , Леніна вул., 22

тел. 8 (910) 772-08-17
Актуально на 01.01.2018

Компанія ТОВ «Алекс Град» є однією з найдосвідченіших ріелтерських фірм міста Александрова. Колектив з висококваліфікованих співробітників забезпечує високу якість послуг і несе повну відповідальність за дії кожного з них.

Одним з основних принципів роботи є турбота про інтереси клієнта. Близько 70% клієнтів приходять до нас по рекомендації своїх знайомих і друзів.

Ви самі в цьому переконаєтеся, скориставшись послугами нашої компанії. Ми пропонуємо нерухомість як Погоди , так і в Олександрівському районі. Ринок нерухомості динамічно розвивається, щодня пропонуючи нові можливості та цінові варіанти. Повну інформацію про об‘єкти нерухомості можна отримати на сайті "А лекс Град".

Надаючи повний комплекс ріелторських послуг, наша компанія здатна вирішити будь-які питання, пов‘язані з нерухомістю в Александрові. Ми дорожимо своєю репутацією і поважаємо своїх клієнтів, і ви можете бути впевнені, що всі надані вам відомості про нерухомості чи земельних ділянках є достовірними.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024