Послуги приватних фахівців Санкт-Петербурга



Послуги приватних фахівців :

Всього найменувань: 218, Переглядів: 60988

Сантехніка, електрика, ремонт, організація переїзду, страхування

Тендерне супровід Вашого бізнесу по всій Росії. Підготовка аукціонної документації, в тому числі форми 2 (конкретні показники товарів), оформлення банківських гарантій.

Процес навчання студентів у вищих навчальних закладах супроводжується різними науково-дослідними роботами. До основних відносяться реферат на замовлення, курсова робота, есе, ВКР, диплом чи дисертацію. Крім цього до дослідницької роботи учнів відносяться складання за підсумками проведених досліджень наукових оглядів, статей, тез, а також прийняття участі в наукових семінарах і конференціях з доповідями і виступами.
Центр освітньої допомоги «Доцент» займається наданням професійної допомоги студентам у написанні різних студентських досліджень. Вже протягом кількох років наша компанія виконує дипломи на замовлення в Санкт-Петербурзі, курсові роботи, реферати на замовлення, контрольні. Кожному клієнту ми пропонуємо високоякісні послуги простий і надійний сервіс, комфортні умови. На всі контрольні, дипломи, курсові на замовлення ми надаємо гарантію, роботи мають конкурентоспроможні ціни. Наші фахівці в будь-який момент готові надати Вам допомогу.

Наша компанія ТОВ "Євросервіс" надає професійний догляд за хворими і людьми похилого віку в стаціонарах і вдома, а також надає послуги з транспортування лежачих хворих і людей з обмеженими можливостями.
У нас тільки досвідчений і кваліфікований персонал.
Діяльність нашої фірми спрямована на допомогу у створенні комфортних умов для людей похилого віку, людей з обмеженими можливостями, пацієнтів, що знаходяться в стаціонарі, або після виписки з нього.
Ми розуміємо всю важливість поставлених перед нами завдань і намагаємося робити все можливе, щоб підопічний відчував любов, доброту і турботу.

Група Компаній МирПрод заснована у 1998 році і на сьогоднішній день продовжує залишатися лідером в проведенні моніторингів за роздрібними цінами на товари в магазинах Росії. Нашими клієнтами є торговельні мережі та виробники товарів.

Спеціальна оцінка умов праці, сертифікація товарів і послуг, екологічне проектування та вимірювання хімічних, фізичних факторів, промислова безпека.

Ремонт садової техніки, ремонт бензотехніки і електротехніки, гарантія на роботи.
Зробимо якісний та швидкий ремонт вашого інструменту.
Приїжджайте.

Ремонт віброплит
Ремонт газонокосарок
Ремонт лобзиків
Ремонт стартерів
Ремонт бензинових двигунів
Ремонт електродвигунів
Ремонт карбюраторів
Ремонт зчеплення
Діагностика та обслуговування всієї садово-паркової та будівельної техніки
Ремонт шурупокрутів
Ремонт перфораторів
Ремонт бензорізів
Ремонт садових пилососів
Ремонт церкулярных пив
Ремонт бензобуров
Ремонт бензоінструменту,
Заточення ріжучих ланцюгів бензопил
Обслуговування та ремонт бензопили,тримерів husqvarna homelite stihl partner poulan efco echo ryobi та іншого бензоінструменту
Ремонт генераторів
Запчастини для бензопили тріммера husqvarna homelite stihl partner poulan efco та іншого бензоінструменту (підбір при згоді на ремонт)
Діагностика і ремонт бензоінструменту, тримерів, бензопил
Ремонт бензопил тримерів stihl штиль
Ремонт бензопил тримерів husqvarna хускварна
Ремонт бензопил тримерів partner партнер
Ремонт бензопил тримерів jonsered
Ремонт бензопил тримерів efco, oleo-mac
Ремонт бензопил тримерів homelite хомелайт
Ремонт бензопил тримерів echo
ремонт бензопили тримера champion чемпіон
Ремонт бензопил тримерів patriot патріот
Ремонт бензопил тримерів Хундай
Ремонт бензопил тримерів Лісник
Ремонт тримерів Техас
Ремонт бензинових газонокосарок
ремонт садової техніки
ремонт культиваторів
Ремонт кущорізів
Ремонт сучкорізи
ремонт бензопил тримера
ремонт снігоприбирачів хускварна партнер чемпіон крафтсман
ремонт снігоприбиральної техніки,

Чиним найбільш популярні марки і не тільки.
Flymo, Viking, McCULLOCH, PARTNER, Stihl, Champion, Echo, Gardena, Husqvarna
Homelite, Парма, PARTNER, Stihl, Dremel, DeWALT, Milwaukee, Patriot, Protool, Байкал, DWT, RYOBI, Hilti, Sparky, Интерскол, Kress, Град-М, Фіолент, Bort, Dorkel, Бавленский завод Електродвигун, Strut, BauMaster, Калібр, Metabo, Ресанта, Енергомаш, Awelco, ECCO, DeFort, Makita, Sturm, Husqvarna, Hummer, Hitachi, Black&Decker, AEG, Bosch,

Гарантія на всі роботи

Приватний постачальник з вищою економічною освітою в сфері торгівлі, маю успішний досвід у закупівлі протягом 10 років, в тому числі і у великих компаніях.
На даний момент, пропоную індивідуальні послуги в сфері постачання - оплата відрядна, за фактично виконану роботу (від 3000 руб.)

Продаж і оренда готового бізнесу, нерухомості в Санкт-Петербурзі.
«Північно-Західний Центр Консалтингу та Продажу Бізнесу» почав свою діяльність в 2002 році і є лідером ринку з продажу готового бізнесу в Санкт-Петербурзі. Саме ми ввели поняття Бізнес-брокер на ринок Санкт-Петербурга, так само як і першими застосували Європейську модель роботи на ринку посередницьких послуг у сфері готового бізнесу і прибуткової комерційної нерухомості.

Приватний майстер: Олександр Володимирович.
Працюю без посередників за дуже демократичними цінами вже більше 15 років. Роботу виробляю в термін, новим обладнанням без зайвого сміття! Ціна і повний розрахунок замовлення на Ваш метраж обговорюється по телефону і не змінюється по закінченню всіх виконаних робіт. Переглянути більше фото виконаних замовлень Ви можете на моєму сайті. По всіх питаннях питанням телефонуйте в будь-який зручний для Вас час, буду радий грамотно проконсультувати. Працюю в Санкт-Петербурзі, Гатчині, Пушкіна, Павловську, Кронштадті, Колпіно, Тосно, Всеволожську, Петродворце, Стрельні, Сестрорецьку, Осикової гаю і тд.
Більш точно з ціною на циклювання паркету можна ознайомитись зателефонувавши за номером, вказаним на сторінці.
* Циклювання паркету:150 грн. за кв. м. Що входить у цю суму?: Видалення старого лакового шару і забруднень циклювальної машиною барабанного типу, без зайвого пилу. Циклювання паркету в кутах, важкодоступних місцях і під батареями. Фінішне шліфування паркету - видалення шорсткості і не ровностей.
*Лакування паркету 30 руб. за кв. м. Що входить у цю суму?: Ціна за один шар покриття лаком (включає в себе межслойную ручне шліфування). За розрахунок беремо стандарт покриття в 3 шари.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

22

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024